Multi stop - Pohjois-Amerikka & Latinalainen Amerikka

Multi stop -reitti Pohjois-Amerikka & Latinalainen Amerikka - KILROY
Alk. EUR 1 760,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tässä on mahdollisuutesi toteuttaa sama kuin niin monessa matkadokumentissa on esitetty: reissujen äiti ja isä, matka Amerikkojen läpi pohjoisesta etelään! Aloita Alaskan luonnonkauniista maisemista, jatka San Franciscoon ja sieltä Väli-Amerikan uskomattomiin seikkailuihin. Reissu huipentuu tajunnanräjäyttävään näkymään maailman eteläisimmässä kärjessä Tulimaassa ja Torres del Painen kansallispuistossa.


Lentoreitti:

Helsinki – Anchorage – Seattle // San Francisco – Cancun // San Jose – Santiago // Ushuaia – Buenos Aires – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Lento- ja reissueksperttimme ovat toki myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Kuvagalleria: Multi stop – Pohjois-Amerikka & Latinalainen Amerikka

 

1.  Anchorage, USA

ALASKA! Aloita isosti ja suuntaa heti suureen seikkailuun! Patikoi kansallispuistoissa, käy jääriköillä, tuijota karhua silmästä silmään ja taita matkaa meloen upeissa vuonoissa.  

2. Seattle, USA

Seattle on täydellinen yhdistelmä modernia kaupunkia, urbaania elämää, luonnonläheisyyttä ja luovia boheemia asukkaita. Valitse omat mielenkiintosi kohteet ja kiertele kaupungilla tai uppoudu todenteolla ympäristöön erilaisten aktiivimatkojen mukana. Siirry San Franciscoon seikkailumatkalla tai vuokraa auto ja lähde road tripille!

3. San Francisco, USA

Hipit ja finanssijupit vierekkäin – tervetuloa San Franciscoon! Rentoudu päivisin, juhli öisin. San Francisco on täynnä kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, vaelluksia ja seikkailuja. Viivy niin kauan kuin ehdit – kaupungista löytyy uusia kulmia, kahviloita ja uusi lempipaikkoja joka päivä. 

4. Cancun, Meksiko

Meksiko on osuva siirtymä kohti Latinalaista Amerikkaa. Cancun on täydellinen yhdistelmä historiaa ja rantaelämää. Nauti eläväisistä illoista ja rennosta elämänasenteesta. Valmistaudu kuumuuteen ja kosteuteen.

5. San Jose, Costa Rica

Wow! Costa Rican tulivuoret, sademetsät, vesiputoukset ja hiekkarannat saavat useimmiten juuri tuon arvion: wow! Osallistu surffikiurssille tai rentoudu tropiikissa. Tai entäpä jos nauttisit luonnosta ja villieläimistä vapaaehtoistöissä?

6. Santiago, Chile

Jatka matkaasi Santiagoon ja nauti eloisasta elämänmenosta. Haluatko nähdä pingviinejä ja uskomattomia maisemia? Siinä tapauksessa ennen kuin jatkat matkaasi käy vaelluksella arktisen maailman laidallaTai entäpä visiitti Pääsiäissaarilla...

7. Ushuaia, Argentiina

Maailman laidalla! Ushuaia on maailman eteläisin kaupunki ja jo siksi vierailun arvoinen. Lisäperusteita kaupungin puolesta saat upeista maisemista. Kulje Tulimaan (Tierra del Fuego) kansallispuistossa ja kokeile pystytkö vastustamaan kiusausta poiketa Antarktiksella! Risteilyt kohti Etelämannerta lähtevät Ushuaiasta – niin lähellä, ja kuitenkin vielä niin kaukana! 

8. Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires on värikäs ja eloisa kaupunki eurooppalaisella twistillä. Varmista, että ennen kotiin paluutasi käyt katsomassa mahtavaa luontoshowta livenä: patikoi Iguassun vesiputouksilla. entä mitä muuta? No vaikka mitä: Argentiinassa riittää seikkailuja pitkäksi aikaa! 

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact