Multi stop - Pohjois-Amerikka

Multi stop -reitti Pohjois-Amerikka - KILROY
Alk. EUR 1 228,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Lomamatkojen eliittiä, matkareittien matkareitti – koe Pohjois-Amerikan joka kulma! Suuntaa isosta omenasta yksin tai porukassa Suurille järville ja laita tuulemaan Chicagossa. Pörrää sitten Floridassa ja kokeile avaruussukkulaa ennen kuin suuntaat syvälle etelään. Ylitä Golden Gaten silta ja innostu luonnonkauniista kansallispuistoista Länsi-Kanadassa.


Lentoreitti:

Helsinki – New York // Chicago – Orlando // Miami – New Orleans // San Francisco – Vancouver – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Hei siellä! Tämä reitti on reittiehdotus Pohjois-Amerikan matkaasi varten. Jos unelmareissuusi sisältyy muita mestoja, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat myös apunasi, joten ota toki yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja parhaiden lippujen löytämisessä. 


Kuvagalleria: Multi stop - Pohjois-Amerikka

 

1. New York, USA

New York, New York! Pyöri Keskuspuistossa, löydä oma suosikki-diner ja heittäydy New Yorkin loputtomaan yöelämään. Syö hyvin, shoppaile, nauti Broadway-esityksistä ja maailmanluokan museoista, tee löytöjä kirpputoreilla ja vintage-liikkeissä. Valvo koko yö ja aloita taas uudestaan! Tai ota kaupungista vain vauhtia ja lähde sitten seikkailemaan kaupungin ulkopuolelle. Vuokraa menopeli ja sitten vaan puskuri edellä Chicagoon...

2. Chicago, USA

Miltä kuulostaisi pizza-kierros nähtävyyksien sijaan? Huuda kurkku käheäksi koripallopelissä tai ota kaupunki haltuun helikopterista käsin. Chicago on upea kaupunki 1920-luvun gansterihistorioineen ja utuisine blues- ja jazz-baareineen ja kaupungista löytyy tekemistä joka lähtöön. Ja entäpä jos lentämisen sijaan suuntaisitkin Kaliforniaan autolla – road trip ja Route 66 kutsuu!    

3. Orlando, USA

Tervetuloa huviouistojen kotipaikkaan! Hurvittele ensin Disney Worldissa ja Universal Studioilla ja lähde sitten avaruusmatkalle Kennedy Space Centeriin. Orlandossa riittää vauhtia – kysymys on vain, pysytkö sinä mukana!

4. Miami, USA

Trooppinen Miami opettaa sinut rennon rantaelämän tavoille. Nauti auringosta, tutustu alligaattoreihin ja rentoudu kaupungissa, joka on täynnä elämää suurempia persoonia – iltapäivä Miamin katukahvilassa voi olla varsin viihdyttävä ja valaiseva kokemus! Vuokraa auto ja seikkaile Miamin monikulttuurisissa naapurustoissa.

5. New Orleans, USA

New Orleansin ja Mardi Grasin tiedetään kuuluvan yhteen, mutta kaupungilla on paljon muutakinn tarjottavaan. Älä missaa paikallisia jazz-klubeja ja meksikolaisvaikuitteisia cajun- ja kreoli-illallisia. 

6. San Francisco, USA

Hipit ja finanssijupit vierekkäin – tervetuloa San Franciscoon! Rentoudu päivisin, juhli öisin. San Francisco on täynnä kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, vaelluksia ja seikkailuja. Viivy niin kauan kuin ehdit – kaupungista löytyy uusia kulmia, kahviloita ja uusi lempipaikkoja joka päivä. 

7. Vancouver, Kanada

Pohjois-Amerikan turnee päättyy tällä erää ripauksella Kanadaa. Vancouver on ehkä tämän reitin ainut kanadalainen, mutta pitää ylepeästi pintansa jenkkien rinnalla loputtomilla mahdollisuuksillaan. Ja kuka sanoo, että matka päättyy tähän? Vuokraa matkapaku ja lähde tutkailemaan, mitä kaikkea muuta Kanadalla on tarjota...

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact