Malediivit, Sri Lanka ja Dubai

Multi stop -lentolippu - Malediivit, Sri Lanka ja Dubai
Alk. EUR 885,- / Henkilö

Sisältää

  • Lennot
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Purjehdi perinteisellä Dhoni-veneellä Malediivien kuvankauniilla atolleilla, suuntaa kohti Sri Lankaa ja anna sen smaragdinvihreiden trooppisten metsien, upeiden rantojen ja äärettömän näyttävien maisemien lumota.

Lentoreitti:

Helsinki – Kööpenhamina – Dubai –Malediivit – Sri Lanka –

Dubai – Kööpenhamina – Helsinki

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille, ja alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 1 110 EUR. 

Matkan suositeltu minimikesto: 3 viikkoa

Tämän lentopassin suositeltu matkustusaika on minimissään kolme viikkoa. Kannattaa aina kuitenkin harkita lisäajan varaamista, jotta aikaa riittää kunnolla kaikkiin kohteisiin. Luonnollisesti päätät itse, kuinka kauan viivyt kohteissa.

Suunnittele oma lentopassisi

Lentopassi on Multi Stop -lippu, jossa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai jossa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento. Näitä lippuja voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse, jotta saat apua mahdollisimman toimivien lentopassiratkaisujen räätälöintiin. Lentopasseja voi olla vaikea löytää hakukoneista, sillä koneet eivät osaa järjestellä kokonaisia paketteja yhtä hyvin kuin meidän unelmanikkarimme.

Ammattilaisilta saat lisäksi käytännön matkainfoa ennen matkaa ja sen ajalle, esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon pitkälle matkalle lähdettäessä. 

Kurkkaa siis reissaamisen asiantuntijoiden yhteystiedot ja varaa aika tapaamiseen, niin saadaan suunnitelmat vauhtiin!

Haluatko lähteä tälle lentopassi -reitille?
Pyydä tarjous

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Huom! Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly lentopassin hintaan.

Malediivien saaristoaMalediivien saaristo on maanpäällinen paratiisi. Lentopassilla useampi kohde yhdellä matkalla.

Lapoint Surf Camp, Sri Lanka
Sri Lankan Surf Campiltä napattu kuva. Anna surffauksen vallata sydämesi.

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact