Multi stop - Latinalainen Amerikka 2

Multi stop -reitti Etelä-Amerikka - KILROY
Alk. EUR 1 966,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Mañana mañana! Kyllä, nyt puhutaan Latinalaisesta Amerikasta, missä uskomattomat seikkailut odottavat kokijaansa! Lähde explooraamaan Buenos Airesin tulisia rytmejä ja jatka sieltä Bolivian ylätasangoille. Trekkaa legendaariselle Machu Picchulle ja jatka Väli-Amerikkaan, jossa voit hurahtaa adrenaliinin täyteisiin retkiin ja aktiviteetteihin Costa Ricassa. Reissu päättyy Mexicon rannoille, missä on erinomainen tilaisuus rentoutua ennen paluulentoa Helsinkiin.


Lentoreitti:

Helsinki – Buenos Aires // La Paz – Lima – San Jose – Guatemala // Cancun – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja alle 26-vuotiaille nuorille. Lippuja on saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

 

Huomaathan, että tämä reitti on vain ehdotus lattariseikkailuasi varten. Voit siis tietenkin suunnitella ihan oman reittisi, mikä käy helposti reittityökalumme avulla. Reissuasiantuntijamme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä: saat jeesiä sinulle sopivien reittien ja edullisten lentolippujen löytämiseen.  

 

Kuvagalleria: Multi stop - Latinalainen Amerikka 2

 

1. Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires on värikäs ja eloisa kaupunki eurooppalaisella twistillä. Osallistu espanjan kielikurssille ja valmistaudu tuleviin seikkailuihisi. Ennen kuin liikut Argentiinasta mihinkään, varmista, että käyt katsomassa mahtavaa luontoshowta livenä: käy Iguassun vesiputouksilla. Himoitseko lisää? No tässä tulee: hyppää matkarekan kyytiin ja koe iso liuta unohtumattomia hetkiä!

2. La Paz, Bolivia

Bolivian tutkimusmatka on ääripäästä toiseen kulkemista: trooppista laaksoista jäisille Andeille ja alkuperäiskansojen traditioista moderniin kaupunkielämään. Koe Salar de Uyuni -suola-aavikon eristyneisyys ja rauha sekä pääkaupunki La Pazin erikoisuus. 

3. Lima, Peru

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon. Ja Cuscossa tiedät kyllä mitä tehdä: Kipua huipulle ja näe maailmankuulut Machu Picchun rauniot. 

4. San Jose, Costa Rica

Wow! Costa Rican tulivuoret, sademetsät, vesiputoukset ja hiekkarannat saavat useimmiten juuri tuon arvion: wow! Osallistu surffikiurssille tai rentoudu tropiikissa. Tai entäpä jos nauttisit luonnosta ja villieläimistä vapaaehtoistöissä?

5. Guatemala City, Guatemala

Seuraavksi tee jotakin, mitä kaverisi eivät varmasti ole tehneet: seikkaile Guatemalassa! Guatemalan seikkailuvaihtoehdot ja maisemat ovat monipuoliset Maya-pyramideista viidakkoretkiin ja vuorimaisemista rannalle.

6. Cancun, Meksiko

Meksiko on juuri sopiva rento päätösetappi lattarikierroksellesi. Cancun on täydellinen yhdistelmä historiaa ja rantaelämää. Nauti eläväisistä illoista ja rennosta elämänasenteesta. Valmistaudu kuumuuteen ja kosteuteen.

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact