Multi stop - Latinalainen Amerikka 1

Multi stop -reitti Etelä-Amerikka - KILROY
Alk. EUR 1 986,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
It’s samba time! Rio on mitä parhain Latinaisen Amerikan esittelijä ja ensimmäinen etappi tällä reitillä. Ihaile maisemia bussimatkalla Argentiinaan ja nauti kaupunkielämän vilinistä Buenos Airesissa. Häkelly sitten suurenmoisesta Inka-kulttuurista ja viidakkomaisemista Perussa ennen kuin Galapagossaaret heittää sinut kumoon ällistyksestä.


Lentoreitti:

Helsinki – Rio de Janeiro // Buenos Aires – Lima // Cusco – Quito – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Psst! Tämä tässä on vain reittiehdotus Lattarien valloituksellesi. Jos reissuhaaveisiisi kuuluu muita kohteita, ota käyttöön reittityökaluamme. Sillä suunnittelet näppärästi reissureittiäsi, mutta toki voit kysyä lisävinkkejä myös reissuasiantuntijoiltamme.  

Kuvagalleria: Multi stop - Latinalainen Amerikka 1

 

1. Rio de Janeiro, Brasilia

Matka alkaa värikkäästi Brasiliasta, Etelä-Amerikan suurimmasta maasta. Rio de Janeiro lumoaa elämänilolla ja samban rytmeillä sekä unohtumattomilla seikkailuilla. Paras tapa nähdä paljon on liittyä rekkareissulle.

2. Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires on värikäs ja eloisa kaupunki eurooppalaisella twistillä. Osallistu espanjan kielikurssille ja valmistaudu tuleviin seikkailuihisi. Ennen kuin liikut Argentiinasta mihinkään, varmista, että käyt katsomassa mahtavaa luontoshowta livenä: käy Iguassun vesiputouksilla. Vamonos!

3. Lima, Peru

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. Amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon.

4. Cusco, Peru

Vaellus Cuscossa on ehdoton. Kipua huipulle ja näe maailmankuulut Machu Picchun rauniot. Varmista myös, että sinulla on riittävästi aikaa Cuscon kauniiden pikkukujien tutkailuun. Ja jos sinulla on aikaa, niin ota vastaan vapaaehtoistyöhaaste.

5. Quito, Ecuador

Jatka Latinaisen Amerikan löytöretkeäsi seikkailuilla Ecuadorin upeassa luonnossa ja Darwinin jalanjäljissä Galapagossaarilla. Jos kyllästyt hengaamaan 100-vuotiaiden kilpikonnien kanssa, niin voit aina singahtaa sisämaan vihreyteen ja vaihtaa juttuseuran papukaijoihin.

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä! 

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact