Intia, Sri Lanka ja Thaimaa

Multi stop -lentolippu - Intia, Sri Lanka ja Thaimaa
Alk. EUR 1 205,- / Henkilö

Sisältää

  • Lennot
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tämä lentopassi vie sinut edullisesti eri puolille Aasiaa. Intian värikkäiltä kaduilta ja tuoksujen keskeltä pääset surffaamaan Sri Lankan upeille aalloille ja vaeltamaan Thaimaan trooppisiin sademetsiin.

Lentoreitti:

Helsinki – Delhi – Sri Lanka – Bangkok –HelsinkiAlkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille. 

Matkan suositeltu minimikesto: 3 viikkoa

Tämän lentopassin suositeltu matkustusaika on minimissään kolme viikkoa. Kannattaa aina kuitenkin harkita lisäajan varaamista, jotta aikaa riittää kunnolla kaikkiin kohteisiin. Luonnollisesti päätät itse, kuinka kauan viivyt kohteissa. KILROYn asiantuntijat suosittelevat neljän viikon varaamista tätä Multi Stop -lippua varten.

Suunnittele oma lentopassi

Lentopassi on Multi Stop -lippu, joissa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai joissa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento. Nämä liput voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse. Meiltä saat apua mahdollisimman toimivien lentopassiratkaisujen rakentamisessa. Lentopasseja voi olla todella vaikea löytää hakukoneista, sillä hakukoneet eivät osaa järjestellä kokonaisia paketteja yhtä hyvin kuin matkamyyjä. Hyödynnä siis lentoeksperttiemme asiantuntemus!

Ammattilaisilta saat lisäksi käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon pitkälle matkalle lähdettäessä.

 

Haluatko lähteä tälle lentopassi-reitille?
Ota yhteyttä!

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Huomio: Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly lentopassin hintaan.

Räätälöi lentopassi mieleiseksi

Kiinnostaako Indonesia tai Filippiinit? Kysy reissaavilta asiantuntijoiltamme, kuinka voit räätälöidä lentopassista juuri itsesi näköisen! Vaihtoehtoisesti voit tietenkin suunnitella oman lentopassisi tai varata ajan lentopassin suunnitteluun myymälässä.

Lentopassi: kuvia reitin varrelta

delhi-big-building.jpgDelhissä on paljon isoja rakennuksia.

Lapoint Surf Camp, Sri LankaSurf Campilla Sri Lankalla - lentopassilla useampi kohde samalla matkalla.

Thaimaassa saarihyppelyllä
Stoppaa Thaimaassa ja jatka matkaasi maailman ääriin.

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact