Hongkong, Indonesia & Australia

Aasian kautta Australiaan - Hongkong, Denpasar & Sydney
Alk. EUR 807,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput (one way)
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Jos et vielä tiedä, miten ja milloin haluat tulla takaisin, hommaa itsellesi ainostaan menomatka ja anna maailman yllättää. Australia on kaukana, eli kun kerran olet sinne lähdössä, voit yhtä hyvin antaa itsellesi aikaa paikan päällä menosta nauttimiseen. Menomatka Australiaan, esim. Working Holiday -vuoden viettoon, taittuu kätevästi ja mielenkiintoisesti monipuolisen Hongkongin ja lokoisan Balin kautta.


Lentoreitti:

Helsinki – Hongkong – Denpasar – Sydney (one way)

 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä tarkkojen hintatietojen saamiseksi haluamillesi matkustuspäiville. 

Multi stop -reitti Australiaan 

 

1. Hongkong, Kiina

Hongkong, Aasian suurkaupunki ja yli 7 miljoonan ihmisen koti. Tämä on kaupunkireissaajan unelma – tosin modernista urbaanista ensivaikutelmastaan huolimatta Hongkongista löytyy myös surffipaikkoja, vaellusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoista historiaa. Muutaman kaupunkipäivän jälkeen voit lähteä taas liikkelle: seikkailumatkalla tutustut muuhun Kiinaan.

2. Denpasar (Bali), Indonesia

Seuraava välietappi tutustuttaa sinut rentoon elämänmenoon ja huimiin biitseihin: Balille mars! Kuvankauniit postikorttimaisemat jatkuvat tosin täälläkin, mutta näkyvät ovat kovin erilaiset Hongkongin pilvenpiirtäjiin nähden. Sukellasurffaa ja seikkaile muuten vain. Voit myös tukea paikallisia tekemällä vapaaehtoistöitä. 

3. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata yläilmoihin ja kokeilla laskuvarjohyppyä! Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetella surffaamaan.

Varmista, että sinulla on kunnon aika Australiaan tutustumiseen; hanki itsellesi Working Holiday -viisumi!

Heräsikö kysymyksiä?  

Tämä reitti on vain yksi monista mahdollisista reissuasi varten. Jos unelmiisi kuuluu muita kohteita, ota ihmeessä yhteyttä, niin saat apua sopivan reitin kokoamisessa. Suunnittelua varten kurkkaa myös usein kysytyt kysymykset

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact