Multi stop - Etelä-Afrikka, Thaimaa & Australia

Afrikan ja Aasian kautta Australiaan - Doha, Johannesburg, Bangkok & Sydney
Alk. EUR 1 018,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput (one way)
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Ihan vaan sen takia, ettet vielä välttämättä tiedä, milloin ja mitä reittiä pitkin haluat palata kotiin, ei kannata jäädä hautomaan lähtöä turhan kauan. Anna siis mennä ja hommaa itsesi maailmalle! Löydä tiesi Australiaan huikean Etelä-Afrikan luonnon ja värikkään Thaimaan biitsien ja urbaanielämän sykkeen kautta. Tämä on loistava alku esim. Working Holiday -vuodelle Australiassa.


Lentoreitti:

Helsinki – Doha – Johannesburg – Bangkok – Sydney (one way)

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä tarkkojen hintatietojen saamiseksi haluamillesi matkustuspäiville.

Multi stop -reitti Australiaan

 

1. Doha, Qatar

Doha, Qatar, on reppureissajien suosittu välietappi. Doha on tunnettu 7 km pitkästä rantakdusta sekä Souq Waqif -markkina-alueesta, joka oli muinoin hektisen kaupankäynnin areena. Qatarin ehdoton luontokohde on Khor Al-Adaidin liikkuvat hiekkadyynit. Vietä Doha-stoppi leppoisissa tunnelmissa ja pääset jatkamaan matkaasi monta, monta kokemusta rikkaampana!

2. Johannesburg, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa safari on ehdoton kokemus ja siitä on hyvä aloittaa Johannesburgin pysähdys. Vieraile Sowetossa ja näe Nelson Mandelan entinen koti. Johannesburgissa sinulla on myös mahdollisuus tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä.

3. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reissaaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja matkakassalle armollinen matkakohde – täydellinen välietappi matkalla Australiaan. Koe Thaimaan parhaat seikkailut, ja jos sinulla on aikaa KambodzaLaos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

4. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata yläilmoihin ja kokeilla laskuvarjohyppyä! Muista nauttia auringosta ja rannoista – äläkä unohda, että Australia on mitä parhain paikka opetella surffaamaan.

Lue lisää Working Holiday -mahdollisuudesta Australiassa ja varmista itsellesi vuoden mittainen oleilu Australissa!

Heräsikö kysymyksiä?  

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus – voit halutessasi muokata sitä miten sitten haluatkin. Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Jos sinulla on kysymyksiä Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact