Dubai, Malediivit, Sri Lanka, Singapore, Australia, Uusi-Seelanti

Aasian ja Australian kautta Uuteen-Seelantiin - Kööpenhamina, Dubai, Malé, Colombo, Singapore, Brisbane, Sydney & Auckland
Alk. EUR 1 230,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput (one way)
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Kun suunnittelet pitkää reissua, voi paluumatka tuntua lähtökuopissa vielä liian kaukaiselta ajatukselta. No worries. Älä turhaan huolehdi paluusta, tärkeintä on lähteä. Kun suunnitelmissasi on Working Holiday -vuosi Uudessa-Seelannissa, tai muutoin vain pitkä reissu Aasian ja Oseanian suunnalla, tässäpä hyvä lentoreitti toteuttamaan suunnitelmiasi: ota vauhtia Köpiksestä


Lentoreitti:

Helsinki – Kööpenhamina – Dubai – Malé – Colombo – Singapore – Brisbane // Sydney – Auckland (one way)

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä tarkkojen hintatietojen saamiseksi haluamallesi matkustusajalle. 

Multi stop -reitti Uuteen-Seelantiin

 

1. Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Dubaissa on kaikki yhdessä paikkaa. Voit hiihtää lumella, makoilla rannalla, surffata hiekkadyyneillä, kiertää luksuskauppoja jne. Dubai on hyvä aloitus reissullesi ja saa varmasti uteliaisuutesi ja matkakuumeesi entistäkin kovempaan nousuun. Vietä hetki tässä modernissa Lähi-Idän keskuksessa ja anna monipuolisen tarjonnan, ruoan ja ilmaston helliä itseäsi. 

2. Malé, Malediivit

Seikkaile yhdessä maailman pienimmistä pääkaupungeista: tutustu Malén historiaan, ime vaikutteita basaareilta ja käppäile leppoisan tunnelman ympäröimänä. Yli tuhannesta saaresta muodostuva Malediivit on monen paikan päällä käyneen mielestä se upein maailman monista paratiiseista: valkoisina hehkuvia hiekkarantoja ja lähes loputtomasti aurinkoisia päiviä! 

3. Colombo, Sri Lanka 

Sri Lanka pursuaa väriä ja elämää – loistava piristysruiske rentouttavan Malediivien jälkeen. Katukuvassa vuorottelevat temppelit ja hedelmäkojut. Tutustu pääkaupunki Colombon tarjontaan ja hyödynnä Intian valtameren aallot surffikurssilla. Sri Lankassa voit myös osallistua vapaaehtoistöihin.

4. Singapore, Singapore

Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa ja leikkitelee uuden ja vanhan yhdistelmillä. Hyödynnä Singaporen tarjonta ja kokeile joka päivä jotakin uutta. Singaporesta pääset seikkailemaan kätevästi myös Malesiaan ja Thaimaahan...

5. Brisbane, Australia

Birsbanessa paistaa aina, joten pakkaathan mukaan rantakamat! Jos et vielä Sri Lankassa ehtinyt aalloille, niin osallistu viimeistään nyt surffikurssille ja ota kaikki ilo irti Brisbanen upeista rannoista. Yhdessä paikassa pysyttelyn sijaan lähde trooppiselle seikkailulle tai vuokraa matkapaku ja tee oma road trip – vaikka sitten aina Sydneyhin asti!

6. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika siirtyä seikkailemaan vesille ja taivaalle. Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetlla surffaamaan!

7. Auckland, Uusi-Seelanti

Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi vuokraa auto ja anna mennä! Uusi-Seelanti on tämän reitin päämäärä, mutta sehän ei tietenkään tarkoita, että seikkailut loppuisivat tähän...

Paras tapa nauttia Uudesta-Seelannista, tutustua rugby-kulttuuriin, oppia ero australialaisten ja kiwi-kansan välillä ja oppia paikallinen aksetti on tehdä matkaa kokonaisen vuoden verran Working Holiday -viisumin turvin.

Heräsikö kysymyksiä?  

Huomaathan, että tämä reitti on vain reittiehdotus, jota voit muokata ihan miten itse haluat. Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact