Brasilia, Etelä-Afrikka ja Thaimaa

Lentopassi - tällä Multi Stop -lipulla pääset Brasiliaan, Etelä-Afrikkaan ja Thaimaahan
Alk. EUR 2 425,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Rytmiä elämään lentopassilla. Surffaa ja sambaa Brasiliassa, tee tutkimusmatka Etelä-Afrikan safareille, maistele Thaimaan herkkuja ja nappaa pala Eurooppa. Tällä matkalla ei takuulla tule tylsää.

Lentoreitti:

Helsinki – Rio de Janeiro // Sao Paulo –Johannesburg – Nairobi – Bangkok – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 3 280 EUR. 


Matkan suositeltu minimikesto: kuukausi

Tämän lentopassin suositeltu matkustusaika on minimissään kuukauden. Kannattaa kuitenkin harkita lisäajan varaamista, jotta aikaa riittää kunnolla kaikkiin kohteisiin. Sinä luonnollisesti päätät kuinka kauan viivyt kohteissa. Reissuasiantuntijamme suosittelevat 6-8 viikon varaamista tätä Multi Stop -lippua varten.

Suunnittele oma lentopassi

Lentopassi on Multi Stop -lippu, joissa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai joissa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento. Nämä liput voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse. Meiltä saat apua mahdollisimman toimivien lentopassiratkaisujen rakentamisessa. Lentopasseja voi olla todella vaikea löytää hakukoneista, sillä hakukoneet eivät osaa järjestellä kokonaisia paketteja yhtä hyvin kuin matkamyyjä. Anna siis matkaeksperttiemme auttaa!

Ammattilaisilta saat lisäksi käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon pitkälle matkalle lähdettäessä.

Haluatko lähteä tälle lentopassi -reitille?
Kysy lisää!

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Huomio: Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly lentopassin hintaan.

Räätälöi lentopassi mieleiseksi

Haluatko Brasilian lisäksi yhdistää matkaan myös muita Etelä-Amerikan maita? Kysy osaavilta matkamyyjiltämme kuinka voit räätälöidä lentopassista juuri itsesi näköisen!

Vaihtoehtoisesti voit suunnitella oman lentopassisi tai varata ajan lentopassin suunnitteluun myymälässä.

Lentopassi: kuvia reitin varrelta

Iguassun putouksilla
Samban lisäksi Brasiliassa kannattaa kokeilla seikkailumatkaa Iguassun putouksille.

Etelä-AfrikassaLentopassilla pääsee mitä upeimpien nähtävyyksien luokse vaikka Etelä-Afrikkaan.

Thaimaassa saarihyppelyllä
Stoppaa Thaimaassa matkallasi takaisin.

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact