Australia, Uusi-Seelanti ja Malediivit

Tämä hullunhalpa lentopassi on kaikille niille, joiden reissaajasielu vetää Aasiaan ja Oseaniaan. Lentopassit ja multi stop -liput KILROYlta.
Alk. EUR 1 879,- / Henkilö

Sisältää

  • Lennot
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Hullunhalpa lentopassi niille, joiden reissaajasielu vetää Aasiaan ja Oseaniaan. Seikkaile kengurumaassa sekä hobittien jalanjäljissä – lopuksi purjehdi perinteisellä Dhoni-veneellä Malediivien postikortinkauniilla atolleilla.

Lentoreitti:

Helsinki – Dubai – Kuala Lumpur –Melbourne // Sydney – Auckland // Christchurch – Bangkok // Singapore –Colombo – Malediivit – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 2 750 EUR. 

Matkan suositeltu minimikesto: 8-10 viikkoa

Tämän lentopassin suositeltu matkustusaika on minimissään kaksi kuukautta. Kannattaa aina kuitenkin harkita lisäajan varaamista, jotta aikaa riittää kunnolla kaikkiin kohteisiin. Luonnollisesti päätät itse, kuinka kauan viivyt kohteissa. Reissueksperttimme suosittelevat 8-10 viikon varaamista tätä Multi Stop -lippua varten.

Suunnittele oma lentopassi

Lentopassi on Multi Stop -lippu, joissa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai joissa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento. Nämä liput voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse. Meiltä saat apua mahdollisimman toimivien lentopassiratkaisujen rakentamisessa. Lentopasseja voi olla todella vaikea löytää hakukoneista, sillä hakukoneet eivät osaa järjestellä kokonaisia paketteja yhtä hyvin kuin matkamyyjä. Anna siis matkamyyjiemme auttaa!

Ammattilaisilta saat lisäksi käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon pitkälle matkalle lähdettäessä.

 

Haluatko lähteä tälle lentopassi -reitille?
Pyydä tarjous

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Huomio: Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly lentopassin hintaan.

Räätälöi lentopassi mieleiseksi

Haluatko keskittyä Uudessa-Seelannissa vain toiseen saarista? Siintääkö Australian suunnitelmissa länsirannikko tai Byron Bayn surffiaallot? Kiinnostaako Indonesia tai Filippiinit? Kysy osaavilta matkamyyjiltämme kuinka voit räätälöidä lentopassista juuri itsesi näköisen!

Vaihtoehtoisesti voit tietenkin suunnitella oman lentopassisi alusta asti tai varata ajan lentopassin suunnitteluun myymälässä asiantuntijoimme opastuksella.

Lentopassi: kuvia reitin varrelta

Lähde Australiaan surffaamaan, sukeltamaan ja nauttimaan auringostaAustralian rannoilta maailmalle. Lentopassilla saat monta kohdetta kerralla.

Thaimaassa saarihyppelyllä
Stoppaa Thaimaassa ja jatka matkaasi maailman ääriin.

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact