Multi stop - Afrikka

Multi stop -reitti Afrikka - KILROY
Alk. EUR 1 451,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Ok, ei ihan mantereen päädystä päätyyn, mutta melkein kuitenkin. Ja se melkein tarkoittaa tuhottomasti kokemuksia ja elämyksiä - ja samalla jättää tilaa vielä uusille seikkailuillekin! Aloita siis vaikkapa Niilin jokiristeilyllä Egyptistä, ja siirry sitten safareille Itä-Afrikkaan. Lokoile Sansibarin rannoilla vielä ennen reissun suurta loppuhuipentumaa, syrjäseutujen rekkareissua Etelä-Afrikasta Sambiaan.


Lentoreitti:

Helsinki – Kairo* – Nairobi // Dar Es Salaam – Johannesburg – Kapkaupunki // Livingstone – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huomioithan, että tämä reitti on vain reittiehdotus suurta seikkailuasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat toki myös käytettävänäsi, joten ota yhteyttä, niin tehdään haaveistasi totta. 

 

Kuvagalleria: Multi-stop - Afrikka

 

1. Kairo, Egypti

Starttaa Afrikan kiertueesi Egyptistä, faraoiden, muumioiden ja pyramidien maasta. Mene ja koe Niilin jokiristeily tai hyppää jeeppiin ja suuntaa hiekkadyyneille – eripituisia reissuja riittää joka lähtöön!

2. Nairobi, Kenia

Kenia on suosittu reppureissaajien matkakohde Afrikassa. Maa on edullinen ja siellä on helppo liikkua. Keniassa on tarjolla laaja valikoima aktiviteetteja. Kuuluupa haaveihisi sitten safari, rantaelämä tai Maasai-kansaan ja -kulttuuriin tutustuminen Keniasta löytyy kaikkea. Hakuna Matata!

3. Dar Es Salaam, Tansania

Dar es Salaam on hyvä varikkopaikka, suuntaatpa seuraavaksi sitten Kilimanjaron valloitukseen, Serengetin safarille tai kiteilemään Sansibarille. Nauti tuoreista hedelmistä ja rikkaasta ruokakulttuurista, joka on iloinen sekoitus kaikkea hyvää. Vaarana on tietenkin, että koti-Suomessa purkkiananas ei sitten enää kelpaakaan!

4. Johannesburg, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa safari on ehdoton kokemus ja siitä on hyvä aloittaa Johannesburgin osuutesi. Vieraile Sowetossa ja näe Nelson Mandelan entinen koti. Johannesburg on myös juuri se oikea paikka lähteä unohtumattomille seikkailumatkoille ennen kuin matka jatkuu kohti Kapkaupunkia. 

5. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Kapkaupungissa riittää seikkailuja moneen makuun. Voit myös tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä esimerkiksi pingviinien tai valkohaiden parissa. Kapkaupungin ehdottomiin aktiviteetteihin kuuluu myös vaellus Pöytävuorelle. Näkymät huipulta ovat vaivan arvoiset. Tai jos tässä vaiheessa reissua jo hieman laiskottaa, niin huipullehan pääsee myös kaapelihissillä. Kenen muka tarvitsee tietää? Liity sitten mukaan rekkareissulle, jolla siirryt lopulta Sambiaan.  

6. Livingstone, Sambia

Sambia on yksi Afrikan helmistä. Sambiassa riittää tilaa seikkailla ja koska maa ei ole vielä saanut pahemmin vaikutteita länsimaista, se on esim. Etelä-Afrikkaa astetta erikoisempi ja jännittävämpi kohde, täydellinen siis – tässä vaiheessa matkaa – kaltaisellesi kokeneelle Afrikan matkaajalle. Huuhdo lopuksi matkapölyt majesteettisilla Viktorian putouksilla! 


Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact