Multi stop - Aasia & Oseania

Multi stop -reitti Aasia & Oseania - KILROY
Alk. EUR 2 186,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
2 maanosaa, 1 ikimuistoinen reissu! Ensin luontoseikkailujen Indonesia ja Malesia, sitten toimintatäyteinen Australia ja Uusi-Seelanti. Ennen paluulentoa kotiin vielä visiitti modernissa, keisarillisessa Japanissa.


Lentoreitti:

Helsinki – Dubai – Kuala Lumpur – Brisbane – Cairns // Sydney – Christchurch // Auckland – Osaka // Tokio – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huomaathan, että tämä on vain reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, hyödynnä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Voit myös pyytää jeesiä reissuasiantuntijoiltamme, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Kuvagalleria: Multi stop – Aasia & Oseania

 

1. Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Dubaissa on kaikki yhdessä paikkaa. Voit hiihtää, maata rannalla, surffata hiekkadyyneillä, kiertää luksuskauppoja jne. Buukkaa majapaikkasi ja vietä aikaa tässä modernissa Lähi-Idän keskuksessa. Ruoka ja ilmasto hellivät reissaajaa.

2. Kuala Lumpur, Malesia

Kuala Lumpurin ikoniset tornit, Petronas Towers, odottavat sinua. Ennen seikkailumatkalle lähtöä käy nappaamassa upeat reissukuvat tornien juurelta. Jos et jaksa jonottaa Petrnoas Towersien näköalapaikalle, kipua tien toisella puolella nousevalle vehreälle kukkulalle ja nouse näköalatorniin – näköala on vähintäänkin yhtä komea! Jos sinulla on aikaa käy seikkailemassa myös Borneon upeissa sademetsissä.

3. Brisbane, Australia

Birsbanessa paistaa aina, joten pakkaathan mukaan rantakamat! Osallistu surffikurssille ja kaikki ilo irti upeista rannoista. lähde trooppiselle seikkailulle tai vuokraa matkapaku ja tee oma road trip!

4. Cairns, Australia

Cairns on uskaliaiden paratiisi. Hyppää kosken pyörteisiin tai kokeile, miltä tuntuisi laskuvarjohyppy Australian taivaalta. Tai jos mielesi kaipaa astetta seesteisempää aktivitetteja, lähde purjehtimaan Whitsundayn saaristoon tai käy sukelluskurssi. Tämä osa Australiaa on seikkailuja ja postikorttimaisemia! 

5. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika siirtyä seikkailemaan vesille ja taivaalle! Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetlla surffaamaan.

6. Christchurch, Uusi-Seelanti

Valmiina todellisiin herkkuihin? Uuden-Seelannin eteläsaari tarjoilee vuonoja, jäätiköitä, talvi- ja kesäurheilua sekä todellisia adrenaliiniaktiviteettaja. Unohda korkeanpaikan kammosi ja heittäydy seikkailuun! Vuokraa auto tai matkapaku ja kurvaile Aucklandiin omassa vauhdissasi. 

7. Auckland, Uusi-Seelanti

Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi vuokraa auto ja anna mennä!

8. Osaka, Japani

Japani on ehdottomasti yksi reissusi kohokohtia: Osaka here I come! Anna itsellesi hetki aikaa sopeutua kulttuurista toiseen, rennon letkeästä rantaelämästä järjestelmälliseen ja aikataulutettuun kaupunkielämään. Tulet vielä arvostamaan aikatauluja ja junien täsmällisyyttä! Hanki junapassi tai siirry Tokioon upella seikkailumatkalla.

9. Tokio, Japani

Tokio pistää pään sekaisin! Mutta anna mennä vain: laula karaokea, osta uudet, paikalliset muotivaatteet, astu sisään korviahuumaavaan meluun pelikonesaleihin ja vietä iltaa paikallisin menoin ravintolan privaattikabinetissa! Saat hengähdyksen kaupungin villistä menosta seikkailumatkoilla

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact