Multi stop - Aasia & Afrikka

Multi Stop -reitti Aasia & Afrikka - KILROY
Alk. EUR 1 868,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tutustu matkan aluksi Kiinan kiehtoviin kaupunkeihin. Thaimaan ja mahdollisen Kambodzan kierroksen jälkeen suuntaat monimuotoiseen Intiaan. Ylitä päiväntasaaja ja jatka matkaasi Kapkaupungista Keniaan – ja tuohon väliin mahtuu monen monta seikkailua!


Lentoreitti:

Helsinki – Peking // Shanghai – Bangkok – Delhi // Mumbai – Kapkaupunki // Nairobi – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huom! Tämä reitti on vain ehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos haaveilemaasi reissuun kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Myös reissueksperttimme ovat apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja lentolippujen löytämisessä. 

 

Kuvagalleria: Multi stop – Aasia & Afrikka

 

1. Peking, Kiina

Tervetuloa Aasiaan! Ihaile Pekingin vanhoja rakennuksia ja nähtävyyksiä Kielletystä kaupungista alkaen. Pekingistä strattaa moni seikkailumatka, joten liity porukkaan ja näe Xian, Shanghai ja Hong Kong

2. Shanghai, Kiina

Lisää kierroksia Shanghain visiitillä. Shanghai on Pekingiin verrattuna kuin toinen maailma: moderni, urbaani ja kiireinen. Sukella vilinän sekaan ja katso, mitä kaikkea kaupungilla on annetavanaan

3. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva. Koe Thaimaan nähtävyydet, viidakko, hiekkarannat ja merenalainen maailman ja jos sinulla on aikaa KambodzaLaos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

4. Delhi, Intia

Valmiina todelliseen kulttuurishokkiin? Hyvä, koska tästä shokista et halua jäädä paitsi! Lähde pyöräretkelle, tai kuuluisalla kultaisen kolmoin seikkailulle ja koe Delhi, Jaipur ja Agra ja Taj Mahal. Kierrä nähtävyyksiäseikkaile tai tee vapaaehtoistöitäIntia on värien, tuoksujen ja äänien sekamelska, joka vie helposti mukanaan. Intiassa liikut kätevästi kattavan junaverkoston avulla. 

5. Mumbai, Intia

Mumbai on kontrastien kaupunki: modernien kaupunginosien ja slummin erot ovat isot ja näkyvät. Lähde muutaman päivän retkille saadaksesi käsityksen kaupungista. Käy katsomassa, missä koko kaupungin pyykit pestään ja ihaile katutaiteilijoiden töitä. Myös käynti elokuvissa on mielenkiintoinen kokemus... 

7. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Aasia jää taakse ja Afrikka häämöttää edessä. Kapkaupungissa riittää seikkailuja moneen makuun. Voit myös tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä esimerkiksi pingviinien tai valkohaiden parissa. Lähde rekkareissulle ja tutustu Tansaniaan, Sambiaan, Zimbabween, Botswanaan ja Namibiaan.

6. Nairobi, Kenia

Kenia on suosittu reppureissaajien matkakohde Afrikassa. Maa on edullinen ja siellä on helppo liikkua, ihmiset ovat ystävällisiä ja tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja. Kuuluupa haaveihisi sitten safari, rantaelämä tai Maasai-kansaan ja -kulttuuriin tutustuminen Keniasta löytyy kaikkea. Hakuna Matata!

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact