Multi stop - Aasia

Multi stop -reitti Aasia - KILROY
Alk. EUR 1 519,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Valmiina Aasiaan? Löydä ensin Vietnamin ja Kambodzan ihmeet ja suuntaa sitten Thaimaahan ja Indonesiaan vesitoimintaa pinnan alla ja päällä. Opettele sukeltamaan Koh Taolla ja surffaamaan Balilla. Reitin viimeiset seikkailut käydään Intiassa, Nepalissa ja Qatarissa.


Lentoreitti:

Helsinki – Hanoi // Bangkok - Bali - Delhi // Kathmandu - Doha - Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Kuvagalleria: Multi stop - Aasia

 

1. Hanoi, Vietnam

Vietnam on mahtava paikka reissata. Paikallinen ruokakulttuuri on herkullinen ja pääset sisään muuhunkin kulttuuriin, kun lähdet mukaan seikkailumatkalle pienryhmässä muiden reppureissaajien kanssa. Seilaa Halonginlahdella ja virittäydy todenteolla Aasian tunnelmana.

2. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva – täydellinen aloituskaupunki maailmanympärimatkallesi. Koe Thaimaan parhaat seikkailut, ja jos sinulla on aikaa KambodzaLaos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

3. Bali, Indonesia

Maan, mantereen ja ruokakulttuurin vaihto: Balille mars! Kuvankauniit postikorttimaisemat jatkuvat täälläkin. Sukellasurffaa ja seikkaile muuten vain. Voit myös tukea paikallisia lähtemällä vapaaehtoistöihin.

4. Delhi, Intia

Valmiina todelliseen kulttuurishokkiin? Hyvä, koska tästä shokista et halua jäädä paitsi! Intia on värien, tuoksujen ja äänien sekamelska, joka vie helposti mukanaan. Älä yritä ymmärtää kaikkea, vaan anna Intian yllättää. Kierrä nähtävyyksiä, seikkaile tai tee vapaaehtoistöitä.  

5. Kathmandu, Nepal

Kathmandu, värikkäiden festivaalien keskus. Kathmandu toimii myös varikkona ja lähtöpisteenä monille vaelluksille. Valloita vaikka legendaarinen Mount Everest! Nepalissa voit myös kokeilla koskenlaskua ja nähdä villieläimiä Chitwan kansallispuistossa. Tai tee reissaamisesta reilumpaa ja anna aikaasi vapaaehtoistöille.

6. Doha, Qatar

Doha, Qatar, on reppureissajien suosittu välietappi. Doha on tunnettu 7 km pitkästä rantakdusta sekä Souq Waqif -markkina-alueesta, joka oli muinoin hektisen kaupankäynnin areena. Qatarin ehdoton luontokohde on Khor Al-Adaidin liikkuvat hiekkadyynit. Vietä reissun viimeiset päivät lepposissa tunnelmissa ja palaa kotiin monta, monta kokemusta rikkaampana!

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai Multi stop -matkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact