Lentopassit ja Multi Stop -liput

Lentopassit ja multi-stop -lentoliput KILROYlta.

Lentopassilla useampi kohde yhdellä matkalla

Lentopassit ovat tarkoitettu niille, jotka eivät halua pelkkää menopaluulentoa eivätkä useamman kuukauden matkaa maailman ympäri. Lentopassit ja multi stop -liput ovat siis erinomainen matkustustapa lyhyiden lomien ja maailmanympärimatkojen välimaastossa. Lentopassit ja multi stop -liput toimivat verrattomasti yhtä maanosaa, esimerkiksi Etelä-Amerikkaa, kiertäessä.

Lentopassien ja multi stop -lippujen idea kiteytettynä

Lentopassien ja multi stop -lippujen kiteytettynä ideana on yleensä lentää yhteen kohteeseen, pysähtyä hetkeksi välilaskukaupunkiin, ja palata takaisin toisesta kaupungista, joko suoraan tai muutaman muun pysähdyksen kautta.

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets


ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput luonnollisesti myös näillä sivuilla esitellyille multi stop -reiteille. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous
Ota yhteyttä


Aktiviteetteja matkan varrella

Kuten matkoihin maailman ympäri, myös lentopasseihin voi yhdistää helposti erilaisia aktiviteetteja. Meillä on huikea määrä erilaisia seikkailumatkoja ympäri maailmaa ja mämä kokemukset on helppo yhdistää lentopasseihin. Esimerkiksi Perun Cuzcosta voi Machu Picchussa käynnin jälkeen kulkea 32 päivän seikkailumatkalla Argentiinan Buenos Airesiin. Erilaisia seikkailuja ja aktiviteetteja on huima määrä, kysy niistä lisää asiantuntijoiltamme.

Lentopassi ja multi stop -lentoehdotuksia

Alla muutamia lentopassiehdotuksia. Kysy meiltä lisää myös muista lentopassivaihtoehdoista. Kaikki reitit ovat räätälöitävissä sinun kiinnostustesi mukaan.

Contact