Uusi-Seelanti, Cookinsaaret ja USA

Matka maailman ympäri - tämä on KILROYn helpoin ja edullisin maailmanympärimatka
Alk. EUR 1 465,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Huikeaa seikkailua. Tämä edullinen maailmanympärimatka vie sinut hobitteja täynnä olevaan Uuteen-Seelantiin, Hongkongin halogeenien loisteeseen, Lontoon lumoihin ja eksotiikan täyteisille Cookinsaarille. Matkalla maailman ympäri sinua varjelevat Los Angelesin enkelit.


Lentoreitti:

Helsinki – Hongkong – Auckland – Cookinsaaret – Los Angeles

– Lontoo – Helsinki

 

Alkaen hinta on voimassa alle 31-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 1 960 EUR.

Matkan suositeltu minimikesto: 1 kuukausi

Tämä matka maailman ympäri kestää minimissään kuukauden. Kannattaa kuitenkin harkita lisäajan varaamista, jotta aikaa riittää kunnolla kaikkiin kohteisiin. Sinä luonnollisesti päätät kuinka kauan viivyt kohteissa. Maailmanympärispesialistimme suosittelevat 6-8 viikon varaamista tätä maailmanympärimatkaa varten.

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoin tapa suunnitella onnistunut maailmanympärimatka, on ottaa yhteyttä matkaekspertteihimme ja varata aika tapaamiseen. Istu alas ammattilaisen kanssa suunnitelemaan yhdessä unelmiesi matka maailman ympäri. Ammattilaisilta saat käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Kysymyksiä tästä matkasta?
Lähetä meille sähköpostia


Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Huomio: nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

Klikkaa tuotetta nähdäksesi lisätietoja.

Räätälöi maailmanympärimatka mieleiseksi

Kiinnostavatko Manner-Kiinan mystiset vuoret ja temppelit enemmän kuin koskaan pysähtymätön Hongkong? Entäpä Japanin suurkaupunkien vilskeen ja luonnon seesteisyyden tasapaino? Vetääkö Fidzin mosaiikkimainen kulttuuri tai Ystävyydensaariksikin kutsuttu Tonga puoleensa Cookinsaaria enemmän? Vai olisiko saarihyppely sittenkin oma juttusi? Yksilöllinen räätälöinti on aina mahdollista.

 

Maailmanympärimatka: kuvia reitin varrelta  

Aloita maailmanympärimatka Kiinan monimiljoonaisesta kaupungista HongkongistaMatka maailman ympäri alkaa Hongkongin monimiljoonakaupungin loisteesta.

Hyppää laskuvarjohyppy Uudessa-SeelannissaSeuraava maailmanympärimatkan etappi löytyy aktiviteettiharrastajan paratiisista Uudesta-Seelannista.

Matka maailman ympäri - pysähdy paratiisissaCookinsaarilla sinulla on aikaa relata. Työnnä varpaat hiekkaan ja nauti paratiisista täysin siemauksin, sillä matka maailman ympäri jatkuu vielä...

Matka maailman ympäri - Los Angelesissa tähtien joukossaHuikea maailmanympärimatka kulkee myös Los Angelesin kautta.

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact