Maailmanympärimatka - Surffiaallot

Maailmanympärimatka - Surffiaallot
Alk. EUR 2 849,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tämä huikea ja jopa eeppinen surffimatka maailman ympäri vie sinut Malediivien, Sri Lankan, Balin, Australian, Uuden-Seelannin, Fidzin, Havaijin, Costa Rican ja Kalifornian aalloille. Kohtaa parhaat surffispotit matkalla maailman ympäri KILROYn kanssa.


Lentoreitti:

Helsinki – Malediivit – Sri Lanka – Bali – Brisbane – Sydeny – Christchurch // Auckland – Fidzi – Havaiji – Costa Rica – Los Angeles – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille.

Reissauksen ja surffauksen erikoisnaisemme Henni on koonnut täydellisen puolen vuoden maailmanympärimatkan, jossa keskitytään aaltojen kesyttämiseen. Aloita reissusi surffikoululla ja jatka matkaasi aallonharjalla ympäri maailman. Kehitä itseäsi ja anna surffauksen viedä mennessään. Tervetuloa nauttimaan mitä parhaimmista surffispoteista matkalla maailman ympäri.

Matkan suositeltu minimikesto: 6 kuukautta

Kannattaa myös harkita lisäajan varaamista, jotta reissuaikaa riittää kaikkiin kohteisiin. Päätät itse kuinka kauan viivyt kohteissa; suosittelemme kuitenkin varaamaan surffimatkalle minimissään kuusi kuukautta.

Suunnittele maailmanympärimatka

Ota yhteyttä Henniin tai muihin reissauksen asiantunijoihimme, ja varaa aika tapaamiseen! Suunnitellaan yhdessä unelmiesi reissu maailman ympäri. Annamme sinulle käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen aikana; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Haluatko lähteä tälle matkalle maailman ympäri?
Lähetä meille sähköpostia


Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen ja surffikurssien hinnat sisältävät majoituksen ja osan aterioista. Seikkailumatkojen hintaan sisältyy myös kuljetukset paikanpäällä.
Huomio: Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

Matkailuauto Uuteen-Seelantiin

Alk. 245,- / viikko
Matkailuauto Uuteen-Seelantiin
Brisbane-Sydney
Matkailuautolla matkan taittaminen Uudessa-Seelannissa antaa sinulle uudenlaisen vapauden kokea maan upea luonto omaan tahtiisi, säästäen samalla rahaa.
Lue lisää

Kompakti matkapaku Kaliforniaan

Alk. 325,- / viikko
Kompakti matkapaku Kaliforniaan
Nauti Kalifornian auringosta, Arizonan upeista aavikoista, ja Nevadan pitkistä teistä komean käsin maalatun kärryn kyydissä.
Lue lisää

 

ISIC - Kansainvälinen opiskelijakorttiISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact