Maailmanympärimatka - Sukellus

Maailmanympärimatka - Sukellus - KILROY
Alk. EUR 3 349,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Seikkailijat ja sukellusfriikit ohoi! Koe matkalla maailman ympäri Kaakkois-Aasian merenalaiset ihmeet, Australian upea valliriutta ja Uuden-Seelannin rehevän sademetsän peittämät vulkaaniset vuoret. Lisäksi pääset samoilemaan Havaijin tuliperäisille saarille, bongaamaan julkkiksia Hollywoodin urbaaniin viidakkoon ja reissaamaan raitiovaunulla pitkin San Franciscon kiemuraisia katuja.


Lentoreitti:

Helsinki – Singapore – Bali – Brisbane // Cairns – Auckland – Honolulu – San Francisco // Los Angeles – Helsinki  


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Hinta voimassa kaikenikäisille, myös ei-opiskelijoille.


Tämä täydellinen kahden kuukauden maailmanympärimatka avaa maailmaa aivan uudenlaisesta näkökulmasta.
Aloita matkasi maailman ympäri Singaporesta. Seuraava kohteesi onkin Indonesiassa ja siellä jos jossain kannattaa sukelluksen lisäksi kokeilla surffausta. Surffaus Balilla on upea kokemus. Sukellusintoilijalle Australian Iso valliriutta on kuin unelmien täyttymys. Uusi-Seelanti tarjoaa sukelluksesta innostuneelle reppureissaajalle hulppeita seikkailuja.

Matka jatkuu Havaijin tuliperäiselle saarelle ja maailman suurimpien aaltojen alle. Kaliforniassa kannattaa ehdottomasti taittaa San Francisco-Los Angeles väli road trippaillen; halki Mojaven aavikon, Death valleyn kansallispuiston, Las Vegasin kasinoiden, Grand Canyonin  ja monen muun unohtumattoman kohteen. Matkaa taitetaan myös legendaarisella Route 66-reitillä.

Matkan suositeltu minimikesto: kaksi kuukautta

Kannattaa myös harkita lisäajan varaamista, jotta reissuaikaa riittää kaikkiin kohteisiin. Päätät itse kuinka kauan viivyt kohteissa. Matka-asiantuntijamme suosittelevat varaamaan sukellusmatkalle maailman ympäri minimissään kaksi kuukautta.

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoin tapa suunnitella maailmanympärimatka on ottaa yhteyttä matkamyyjiimme ja varata aika tapaamiseen. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi matka maailman ympäri. Annamme sinulle käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen aikana; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Haluatko lähteä tälle matkalle maailman ympäri?
Ota yhteyttä & kysy lisää!


Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Sukelluskursseissa takaamme luotettavat ja ammattitaitoiset kumppanit. Huomio: nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

Klikkaa tuotetta nähdäksesi lisätietoja.

Räätälöi maailmanympärimatka mieleiseksi

Haluatko lisäpysähdyksiä Aasiassa? Kutkuttaako Havaijin lisäksi mielessä myös Fidzi tai Samoa? Miten olisi reissun päätteeksi legendaarinen Route 66 -road trip USA:n läpi? Kysy matkamyyjiltämme paras tarjous - räätälöimme kaikki maailmanympärireitit aina yksilöllisesti kohdetoiveiden ja budjetin mukaan.

 

Maailmanympärimatka: kuvia reitin varrelta

Sukellusmatka maailman ympäri, surffaa Balilla Sukellusmatkalla maailman ympäri kannattaa kokeilla meren kesyttämistä myös myös aaltojen päällä.

Sukellusmatkalla maailman ympäri pääset sukeltamaan Isolla vallirutalla AustraliassaSukellusmatka maailman ympäri - lähde sukeltamaan Isolle vallirutalle Australiaan.

Maailmanympärimatkalla Havaijille sukeltamaanHavaijin snorklaus- ja sukellusolosuhteet ovat vertaansa vailla.

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact