Maailmanympärimatka - Seikkailu

Maailmanympärimatka - Seikkailu
Alk. EUR 3 360,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Aloita maailmanympärimatkasi kevyesti road tripillä Floridassa ennen kuin suuntaat Latinalaiseen Amerikkaan, Perun ja Bolivian inkakulttuurin maisemiin. Tyynenmeren toisella puolen sinua odottaa Australian tiet ja matkapakut sekä Uuden-Seelannin upeat maisemat. Viimeistään Balilla hyppäät veteen ja surffiaalloille. Reitin viimeisillä stopeilla nautit ruoasta ja rennosta olosta Indonesiassa, modernista kaupunkielämästä Singaporessa ja ihanan hämmentävästä Intiasta.


Lentoreitti:

Helsinki – Miami – Lima // La Paz – Santiago – Auckland // Christchurch – Sydney // Melbourne – Den Pasar // Jakarta – Singapore – Delhi – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa kaikille.

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat tietenkin myös apunasi, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Kuvagalleria: Maailmanympärimatka - Seikkailu

 

1. Miami, Florida, USA

Starttaa maailmanympärimatkasi trooppisesta Miamista. Nauti rannoista, tutustu alligaattoreihin ja rentoudu kaupungissa, joka on täynnä elämää suurempia persoonia – iltapäivä Miamin katukahvilassa voi olla varsin viihdyttävä ja valaiseva kokemus! Vuokraa auto ja seikkaile Miamin monikulttuurisissa naapurustoissa. 

2. Lima, Peru

Vaellus Limassa on ehdoton. Kipua huipulle ja näe maailmankuulut Machu Picchun rauniot. Verestä espanjan kielitaitoasi kielikurssilla Perussa tai haasta itsesi vapaaehtoistöihin. Perun maisemat ja seikkailut säilyvät pitkään muistoissasi!

3. La Paz, Bolivia

Bolivian tutkimusmatka on ääripäästä toiseen kulkemista: trooppista laaksoista jäisille Andeille ja alkuperäiskansojen traditioista moderniin kaupunkielämään. Koe Salar de Uyuni -suola-aavikon eristyneisyys ja rauha sekä pääkaupunki La Pazin erikoisuus. 

4. Santiago, Chile

Jatka matkaasi perinteisestä La Pazista pilvenpiirtäjien Santiagoon, Chileen. Haluatko nähdä pingviinejä ja uskomattomia maisemia? Siinä tapauksessa ennen kuin jatkat matkaasi käy vaelluksella arktisen maailman laidalla. Tai entäpä visiitti Pääsiäissaarilla...

5. Auckland, Uusi-Seelanti

Uusi maa ja uusi manner reitilläsi: tervetuloa Uuteen-Seelantiin! Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi, vuokraa matkapaku ja taita matkasi Christchurchiin tyylillä! 

6. Christchurch, Uusi-Seelanti

Valmiina todellisiin herkkuihin? Uuden-Seelannin eteläsaari tarjoilee vuonoja, jäätiköitä, talvi- ja kesäurheilua sekä todellisia adrenaliiniaktiviteettaja. Unohda korkeanpaikan kammosi ja heittäydy seikkailuun! Vuokraa auto ja olet jälleen – mahdollisten vapaapudotuksien jälkeen – itse kiinni ohjaksissa.  

7. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata yläilmoihin ja kokeilla laskuvarjohyppyä! Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetella surffaamaan.

8. Melbourne, Australia

Melbourne on makuelämyksistä ja yöelämästä nauttivan paikka! Kaupunki on täynnä kahviloita, baareja, yökerhoja, ravintoloita sekä pieniä ruokakojuja piiloitetuilla kujillla löytäjäänsä odottamassa. Yltäkylläisen kaupunkiosuuden jälkeen on aika seikkailla kaupungin ulkopuolella ja hypätä rattiin ikimuistoiselle road tripille

9. Denpasar, Bali, Indonesia

Maan, mantereen ja ruokakulttuurin vaihto: Balille mars! Kuvankauniit postikorttimaisemat jatkuvat täälläkin. Sukella, surffaa ja seikkaile muuten vain. Voit myös tukea paikallisia lähtemällä vapaaehtoistöihin 

10. Jakarta, Indonesia

Rentouttavan Balin jälkeen on aika siirtyä monikulttuuriseen ja vilinää täynnä olevaan Jakartaan. Shoppaa ostoskeskuksissa ja markkinoilla, eksy ihmisvilinään ja nauti. Muutaman päivän kaupunkielämän jälkeen voitkin sitten suunnata muihin Indonesian seikkailuihin.

11. Singapore, Singapore

Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa. Hyödynnä Singaporen tarjonta ja kokeile joka päivä jotakin uutta. Singaporesta pääset seikkailemaan kätevästi myös Malesiaan ja Thaimaahan...

12. Delhi, India

Viimeistä viedään! Valmiina todelliseen kulttuurishokkiin? Hyvä, koska tästä shokista et halua jäädä paitsi! Intia on värien, tuoksujen ja äänien sekamelska, joka vie helposti mukanaan. Älä yritä ymmärtää kaikkea, vaan anna Intian yllättää. Kierrä nähtävyyksiä, seikkaile tai tee vapaaehtoistöitä.  

 

Heräsikö kysymyksiä? 

Jos sinulla on kysymyksiä reittiehdotuksista tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule käymään toimistolle niin suunnitellaan reittiä yhdessä! 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Contact