Maailmanympärimatka - Safareja & biitsielämää

Maailmanympärimatka - Safareja & biitsielämää - KILROY
Alk. EUR 2 654,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tämä matka maailman ympäri kuljettaa sinut etelän helmien keskelle. Stoppeina lumoava Etelä-Afrikka, Indonesian paratiisiisaaret ja Oseanian turkoosit vedet. Pääset lisäksi kokemaan Los Angelesin glamourin ja aina niin elämäniloisen San Franciscon.

Lentoreitti:

Helsinki – Johannesburg // Kapkaupunki – Bali – Sydney – Auckland – Cookinsaaret – Los Angeles // San Francisco – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 33-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 3 110 EUR.

Matkan suositeltu minimikesto: kaksi kuukautta

Suosittelemme varaamaan tälle matkalle maailman ympäri vähintään kaksi kuukautta. Pidemmällä reissulla ehdit luonnollisesti seikkailemaan enemmän ja perehtymään paikalliseen elämänmenoon syvällisemmin. Sinä luonnollisesti päätät, kuinka kauan viivyt kohteissa. 

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoin tapa suunnitella onnistunut maailmanympärimatka, on ottaa yhteyttä reissuasiantuntijoihimme ja varata aika tapaamiseen. Istu alas ammattilaisen kanssa ja suunnitele unelmiesi matka maailman ympäri. Saat käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle: millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikan päällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Räätälöi maailmanympärimatka mieleiseksi

Haluatko yhdistää reissuun muita kohteita? No worries! Kiinnostaako Fidzi tai Tonga Cookinsaaria enemmän - vai haluatko sittenkin saarihyppelylle? Yksilöllinen räätälöinti on aina mahdollista. Vaihtoehtoisesti voit suunnitella oman maailmanympärimatkasi alusta asti. 

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Sukellus- ja surffikursseissa takaamme luotettavat ja ammattitaitoiset kumppanit. Huomio: nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

 

Maailmanympärimatka: kuvia reitin varrelta 

Maailmanympärimatka - Hulppeita näkymiä Etelä-Afrikan Kapkaupungissa
Näkymää Pöytävuorelta Kapkaupungissa. Maailmanympärimatkan ensimmäinen etappi.

Maailmanympärimatka - Opettele surffauksen salat Balilla, IndonesiassaMatka maailman ympäri kulkee Balin aalloille.

Maailmanympärimatka - Cookinsaaret tekee vaikutuksen, joka ei hevillä unohdu
Cookinsaarilla kukatahansa voi ottaa rennosti - matkalla maailman ympäri näet enemmän.

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika reissusuunnitteluun

  

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact