Maailmanympärimatka - Saarihyppely

Maailmanympärimatka - Saarihyppely KILROYn tapaan
Alk. EUR 3 328,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Lähde unelmiesi matkalle maailman ympäri. Jos Kanaria ja Kreikan saaret on jo koluttu, voit valita Turun saariston tai Mikronesian välillä. Jos Mikronesia ja Marshall-saaret kiinnostavat kuitenkin enemmän, meillä on täydellinen lentopassi, jolla saarihyppelet jopa yhdeksllä Tyynenmeren saarella.


Lentoreitti:


Helsinki – Bangkok – Manila – Palau –Yap – Guam – Truk –Pohnpei – Kosrae – Kwajalein – Majuro – Honolulu – Seattle – Reykjavik – Helsinki

 

Alkaen hinta on voimassa alle 31-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 3 070 EUR.
 

Maailmanympärimatkan suositeltu minimikesto: 2-3 kuukautta

Kannattaa myös harkita lisäajan varaamista, jotta reissuaikaa riittää kaikkiin ihaniin kohteisiin. Päätät itse kuinka kauan viivyt paikanpäällä. Maailmanympärispesialistimme suosittelevat varaamaan saarihyppelymatkalle maailman ympäri minimissään kaksi kuukautta.

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoin tapa suunnitella maailmanympärimatka on ottaa yhteyttä matkaekspertteihimme ja varata aika tapaamiseen. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi matka maailman ympäri. Annamme sinulle käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen aikana; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Räätälöi maailmanympärimatka mieleiseksi

Jos Thaimaa on jo nähty, voit matkustaa Bangkokin sijaan vaikka Filippiineille esimerkiksi Tokion tai Taiwanin kautta. Matkaan voi kätevästi myös yhdistää muitakin USA:n välilaskuja kuin Havaijin ja Seattlen. Voit aina reissata maateitse Seattlesta Kaliforniaan ja palata sieltä koto-Suomeen. Yksilöllinen räätälöinti on aina mahdollista.

Haluatko lähteä tälle matkalle maailman ympäri?
Kysy lisää!


Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Sukelluskursseissa takaamme luotettavat ja ammattitaitoiset kumppanit. Huomio: Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

Maailmanympärimatka: kuvia reitin varrelta

Thaimaa, The Gulf Of ThailandSaarihyppelymatka maailman ympäri alkaa Thaimaasta.

FilippiinitIhanaa turkoosia merta matkalla maailman ympäri.

Maailmanympärimatka -Havaijille sukeltamaanHavaijin snorklaus- ja sukellusolosuhteet ovat vertaansa vailla, kannattaa kokeilla.

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact