Maailmanympärimatka - Ristiin & rastiin

Maailmanympärimatka - Ristiin & rastiin
Alk. EUR 2 173,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Sukella seikkailuun ja lähde matkalle maailman ympäri! Tällä reissulla matkaat Afrikan eteläkärjen ja Dubain loistokkaiden pilvenpiirtäjien kautta Etelä-Amerikan metropoleihin ja Uuden-Seelannin henkeäsalpaaviin maisemiin. Koukkaa vielä ennen kotiinpaluuta Singaporessa, modernissa kaupunkivaltiossa ja länsimaisten kulttuurien sulatusuunissa.

Lentoreitti:

Helsinki – Kapkaupunki – Dubai – Rio de Janeiro - Buenos Aires – Auckland – Singapore – Helsinki

 

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Kuvagalleria: Maailmanympärimatka - Ultimate Adventure

1. Kapkaupunki

Reissun ensimmäinen stoppi on monipuolisuudellaan matkaajan lumoava Kapkaupunki. Surffaa eteläisen Atlantin aalloilla, tutustu vedenalaiseen maailmaan sukellusreissulla ja hurauta autolla läheiselle viinitilalle maistelemaan paikallisia viinejä. Mausta matkaasi road tripillä Johannesburgiin ja Etelä-Afrikan surffausparatiisi Durbaniin.

2. Dubai

Afrikan savanneilta matka jatkuu luksusta pursuavaan, ultramoderniin Dubaihin. Tällä etapilla päiväsi täyttyvät uskomattoman arkkitehtuurin ihailusta, dyyneillä surffaamisesta ja keinosaaristoon tutustumisesta. Vauhdin hurmasta nautit esimerkiksi jeeppisafarilla, jossa kruisaillaan pitkin loputtomiin jatkuvaa autiomaata ja illallistetaan paikallisessa paimentolaisleirissä. Mitä Dubaista ei löydy, sitä et tarvitse! 

3. Rio de Janeiro

Seuraavaksi on edessä mantereen vaihto ja suuntana Rio de Janeiro! Tämä värikäs kaupunki ja sen upeat rannat, nähtävyydet ja iloiset ihmiset vievät sydämesi mennessään. Kipaise samalla reissulla myös Etelä-Amerikan New Yorkinakin tunnettuun Sao Paoloon!

4. Buenos Aires

Etelä-Amerikan seikkailu jatkuu Buenos Airesissa, tangon ja jalkapallon mekassa! Tutustu eri kaupunginosien, barrioksien, ainutlaatuiseen tunnelmaan kävellen, kannusta paikallinen jalkapallojoukkue voittoon ja päästä intohimosi valloilleen tangokurssilla! 

5. Auckland, Uusi-Seelanti

Auckland on purjehtijoiden paratiisi, josta kielii myös kaupungin lempinimi, Purjeiden kaupunki. Löydä siis sisäinen merikapteenisi ja osallistu paikalliselle purjehduskurssille! Jos paatilla seilaaminen ei innosta, kapua yli 300 metrin korkeuteen Sky Towerin huipulle ja ihaile Aucklandin iltavalaistuksessa kylpevää kaupunkipanoraamaa. 

6. Singapore

Final stop ennen kotiinpaluuta on Kaakkois-Aasian ytimessä sijaitseva moderni metropoli Singapore. Shoppaajille tiedoksi: tästä kaupungista eivät kaupat lopu kesken! Vastapainoa ostosten tekemiselle tuo Sentosan saari, jossa voit kierrellä rannoilla, sivistyä sotamusossa ja ihailla maisemia köysivaunusta käsin. 

Heräsikö kysymyksiä?  

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. 

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä! 

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika reissusuunnitteluun

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact