Maailmanympärimatka - Megapaketti

Matka maailman ympäri - Megapaketti
Alk. EUR 17 510,- / Henkilö

Sisältää

  • Kaikki lentoliput
  • ISIC-kortti
  • Palvelumaksu
  • Cape Town - J'burg via Vic Falls
  • Indochina Discovery
  • East Coast Encompassed - Sydney to Cairns
  • New Zealand - Best of the North Island
  • Tropical Island Explorer
  • Western blt San Fran to LA
  • Lima to Rio Adventure
Miltä kuulostaisi maailmanympärimatka, joka sisältää aivan KAIKEN? No tässä se tulee. Päivähintaa reitille kertyy vain alk. 117 euroa ja se sisältää jo lennot.

Lentoreitti:

Helsinki – Kapkaupunki // Johannesburg – Bangkok – Sydney // Cairns – Wellington // Auckland – Fidzi – Los Angeles – Lima // Rio de Janeiro – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 31-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille.

Matkan suositeltu minimikesto: 5-6 kuukautta

Tämä ultimaattinen matka maailman ympäri kestää n. 5 - 6 kuukautta, mutta sinun kannattaa myös harkita lisäajan varaamista, jotta reissuaikaa riittää kaikkiin kohteisiin. Sinä luonnollisesti päätät kuinka kauan viivyt kohteissa.

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoin tapa suunnitella onnistunut maailmanympärimatka, on ottaa yhteyttä reissaaviin asiantuntijoihimme ja varata aika tapaamiseen. Istu alas ammattilaisen kanssa suunnitelemaan yhdessä unelmiesi matka maailman ympäri. Ammattilaisilta saat käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle: millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Valmis matka maailman ympäri -paketti

Tee tällä ultimaattisella maailmanympärimatkalla kaikki mahdollinen. Lähde Afrikan safareille, Fidzille saarihyppelylle, pitkälle seikkailulle Aasiaan, surffaa ja purjehdi Australiassa, tee road trip USA:ssa, trekkaa Machu Picchun Inca Trail Perussa ja vielä niidenkin jälkeen paljon, paljon muuta.

Maailmanympärimatkapaketin hintaan sisältyy

Megapackin seikkailumatkat pähkinänkuoressa: sukellusta, surffausta, road trippailua, purjehdusta, rantoja, trekkausta, saarihyppelya, safareita ja sademetsiä. Alla olevat seikkailumatkat sisältyvät reitin hintaan.

Majoitukset ja paikalliskuljetukset sisältyvät kaikkiin seikkailumatkoihin. Klikkaa seikkailumatkaa nähdäksesi lisätietoja.

 

Leijalautailua Etelä-Afrikassa. Räätälöitävä maailmanympärimatka KILROYlta.Leijalautailua Etelä-Afrikassa.

Thaimaan upeita rantoja. Räätälöitävä matka maailman ympäri KILROYlta.Thaimaan rannat muuttuvat täydenkuun aikaan bilekeitaiksi.

Uusi-Seelanti on loppumattoman actionin maa. Räätälöitävä matka maailman ympäri KILROYlta.Uusi-Seelanti on puolestaan täynnä tekemistä!

Haluatko lähteä tälle matkalle maailman ympäri?
Ota yhteyttä!

 

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact