Maailmanympärimatka - Kylmää & kuumaa

Maailmanympärimatka - Kylmää & kuumaa - KILROY
Alk. EUR 2 694,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Onko sinussa tutkimusmatkailijan vikaa? Jos on, niin älä epäröi – tämä edullinen maailmanympärmatka on räätälöity juuri sinua varten. Reitti vie sinut Aasian currypatojen ääreen, ja pomppimaan kilpaa aussikengurujen kanssa. Katsasta Uuden-Seelannin vuonot, ja saarihyppele Fidzin Yasawa- ja Mamanuca-saarilla. Lopuksi rentoudu Samoalla ja Havaijilla ennen arktista Alaskaa ja kuumien lähteiden Islantia. Tässä on sinulle aimo kattaus maapallon parhaita paloja.

Lentoreitti:

Helsinki – Dubai – Bangkok – Sydney –Christchurch // Auckland – Fidzi – Samoa – Honolulu – Anchorage – Reykjavik – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 2 930 EUR.

Matkan suositeltu minimikesto: kaksi kuukautta

Suosittelemme varaamaan tälle matkalle maailman ympäri vähintään kaksi kuukautta. Pidemmällä reissulla ehdit luonnollisesti seikkailemaan enemmän ja perehtymään paikalliseen elämänmenoon syvällisemmin. Sinä luonnollisesti päätät, kuinka kauan viivyt kohteissa. 

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoin tapa suunnitella onnistunut maailmanympärimatka on ottaa yhteyttä reissuasiantuntijoihimme ja varata aika suunnittelutapaamiseen. Istu alas ammattilaisen kanssa ja suunnitele unelmiesi matka maailman ympäri. Saat käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle: millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikan päällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Räätälöi matka maailman ympäri mieleiseksi

Tämä, kuten muutkin reittimme, ovat loistavasti räätälöitävissä juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Lennätkö mieluummin Kuala Lumpuriin tai Singaporeen? Onko Australian tärkein kohteesi ehkä Melbourne tai Brisbane? Vaihtoehtoisesti voit suunnitella oman maailmanympärimatkasi.   

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Matkusta merkityksellisemmin ja ota muutaman viikon vapaaehtoistyöprojetki osaksi maailmanympärimatkaasi. Huomaathan, etteivät nämä tuotteet kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

 


Maailmanympärimatka – Kuvia reitin varrelta 

Maailmanympärimatka - Vapaaehtoistöitä ThaimaassaElephant Refuge -vapaaehtoistyöprojektissa Thaimaassa. Matkalla maailman ympäri voi myös tehdä hyvää.

Maailmanympärimatka - Saarihyppelyllä FidzilläParatiisin kautta maailman ympäri - Bula-passilla näet Fidzin parhaimmat palat saarihypellen.

Maailmanympärimatka - Revontulia etsimässä Alaskassa
Maailmanympärimatkalla pysähdytään Alaskan jylhissä maisemissa.

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

  

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus ja opiskelija-alennuksia

Etenkin maailmanympärimatkalla on tärkeä olla kattava matkavakuutus ja pitkällä reissulla kannattaa pitää huoli budjetista: Goudan matkavakuutus takaa huolettoman reissaamisen ja ISIC-kortilla saat opiskelija-alennusta yli 130 maassa!

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact