Maailmanympärimatka - Klassikko

Maailmanympärimatka - Klassikko
Alk. EUR 2 051,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Tämä maailmanympärimatka vie sinut klassiselle seikkailukierrokselle Thaimaan ja Malesian kautta Australiaan. Uuden-Seelannin pohjois- ja eteläsaaren suuremmoisten näkymien jälkeen nauti rentoutuen Fidzillä. Paluu paratiisista todellisuuteen käy mitä parhaimmiten auton ja vapauden tunteen voimin: toteuta periamerikkalainen road trip USA:n länsirannikolla vielä ennen kotiin paluuta.

Lentoreitti:

Helsinki – Bangkok // Singapore – Melbourne // Cairns – Auckland – Fidzi – Los Angeles – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Reissuasiantuntijamme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Kuvagalleria: Maailmanympärimatka - Klassikko

 

1. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva – täydellinen aloituskaupunki maailmanympärimatkallesi. Koe Thaimaan parhaat seikkailut, nähtävyydet, viidakko, hiekkarannat ja merenalainen maailman ja jos sinulla on aikaa Kambodza, Laos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

2. Singapore, Singapore

Singapore on länsimaisten kulttuurien sulatusuuni keskellä Kaakkois-Aasiaa. Vietä muutama päivä kaupungissa ennen kuin suuntaat reppureissulle Malesian ja Indonesian maisemiin.

3. Melbourne, Australia

Melbourne on täydellinen portti Australiaan ja "Down Under" -kokemuksiin. Viivy Melbournessa ainakin 3 yötä ennen kuin jatkaa matkaasi itärannikkoa pitkin kohti Sydneytä ja Brisbanea. Matka taittuu rattoisasti matkapakulla tai bussipassilla.  

4. Cairns, Australia

Itärannikon road tripin päätteeksi on aika siirtyä maalta merelle ja Ison valliriutan loisteliaasiin maisemiin. Lähde purjehtimaan Whitsundayn saaristoon, sukella ja hyppää laskuvarjolla Australian taivaalta. Tämä osa Australiaa on pyhitetty seikkailuille ja upeille maisemille! 

5. Auckland, Uusi-Seelanti

Paljoa tätä kauemmaksi et kodista pääse! Liity muiden reissaajien joukkoon Uuden-Seelannin tutkimusmatkallasi ja lähde todelliselle seikkailulle. Tai vaihtoehtoisesti ota matkapaku allesi ja kierrä saarta omaa vauhtiasi. Joka tapauksessa pidä huoli, että varaat Uuden-Seelannin etapille vähintään 3 viikkoa – 5 olisi parempi!

6. Fidzi

Fidzi – on riippumattoaika! Ui, snorklaa ja sukella Fidzin upeissa vesissä tai kierrä paratiisista toiseen saarihyppelyllä. Tai ota hyvä asento palmupuun alta ja laiskottele aurinko seuranasi, drinkki kädessäsi. 

7. Los Angeles, Kalifornia, USA

Viimeinen kohde tällä maailmanympärimatkalla on upea Los Angeles. Vuokraa auto tai asuntoauto ja lähde tien päälle! Aja San Diegoon, käy ihailemassa Grand Canyonin jylhiä maisemia, juhli Las Vegasissa ja rauhoitu taas Yosemiten kansallispuistossa. Kurvaa paluumatkalla San Franciscon kautta ja sitten on jäljellä enää kotimatka. 

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä! 

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika reissusuunnitteluun

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Contact