Kiina, Uusi-Seelanti ja Fidzi

Matka maailman ympäri - mantereet odottavat matkaajaa. Räätälöitävä maailmanympärimatka KILROYlta.
Saarihyppelyt ympäri maailmaa. Matkat maailman ympäri KILROYlta.

Aktiivimatkatapahtuma Turussa

23. huhtikuu 2014 Turku
Saarihyppely - miten lumoava ajatus. Kulkea rauhassa meriteitse paratiisisaarelta toiselle vailla huolen häivää. Tule mukaan kuulemaan miten voit haaveesi toteuttaa!
Lue lisää
Alk. EUR 1 920,- / Henkilö

Sisältää

 • Lentoliput
 • Lentokenttäverot
 • Palvelumaksun

Reitti

 • Lentäen
 • Omatoimisesti
 • Helsinki
 • Shanghai
 • Auckland
 • Fidzi
 • Los Angeles
 • Reykjavik
 • Helsinki
Näytä reitti kartalla
Matkalla maailman ympäri pääset tutkimaan Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Aasiaa. Pääset Shanghain lisäksi unelmoimaan leffatähteydestä Hollywoodissa, sekä tuntemaan Tyynenmeren lämpöiset tuulet Fidzillä. Päätä huikea matka maailman ympäri kuumien lähteiden Islantiin.

Matkan suositeltu minimikesto: 1 kuukausi

Tämä matka maailman ympäri kestää minimissään kuukauden. Kannattaa kuitenkin harkita lisäajan varaamista, jotta aikaa riittää kunnolla kaikkiin kohteisiin. Sinä luonnollisesti päätät kuinka kauan viivyt kohteissa. KILROYn maailmanympärispesialistit suosittelevat 6-8 viikon varaamista tätä maailmanympärimatkaa varten.

Suunnittele maailmanympärimatka

Helpoimmin suunnittelet maailmanympärimatkan ottamalla yhteyttä KILROYn matkamyyjiin ja varaamalla ajan tapaamiseen. Istu alas ammattilaisen kanssa suunnitelemaan unelmiesi matkaa maailman ympäri. Ammattilaisilta saat käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen ajalle; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

*Alkaen hinta on voimassa alle 31-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Saatavilla lisämaksusta myös ei-opiskelijoille ja yli 26-vuotiaille alk. 2 500 EUR.

Haluatko lähteä tälle matkalle maailman ympäri?
Pyydä tarjous

Suosittelemme tälle reitille seuraavia aktiviteetteja ja retkiä

Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoituksen, kuljetuksen paikan päällä ja osan aterioista. Huomio: Nämä tuotteet eivät kuitenkaan sisälly maailmanympärimatkan hintaan.

Klikkaa tuotetta nähdäksesi lisätietoja.

Räätälöi maailmanympärimatka mieleiseksi

Jos Manner-Kiina ei tällä kertaa inspiroi, voit sen sijasta matkustaa myös Hongkongiin, Tokioon tai Osakaan. Onko yksi Tyynenmeren saarivaltio liian vähän? Voit tarvittaessa yhdistää tähän matkaan niitä myös useamman. Yksilöllinen räätälöinti on aina mahdollista.

Vaihtoehtoisesti voit suunnitella oman maailmanympärimatkasi tai varata ajan  maailmanympärimatkan suunnitteluun myymälässä.

Lue lisää maailmanympärimatkan kohteista

Muista aina matkavakuutus

Etenkin maailmanympärimatkalla on tärkeä olla kattava matkavakuutus.

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi

Säästä hinnasta ISIC-opiskelijakortilla

Säästä hinnasta ISIC-opiskelijakortilla
ISIC-kansainvälinen opiskelijakortti oikeuttaa paitsi halpoihin lentolippuihin myös tuhansiin muihin etuihin ympäri maailmaa. Hanki kortit kätevästi KILROYlta.
Tilaa ISIC-kortti Lue lisää

 

Kysy lisää maailmanympärimatkasta
Ota yhteyttä

Matka maailman ympäri: Kuvia reitin varrelta

Matka maailman ympäri vie sinut Kiinan muurilleAloita matkasi maailman ympäri Kiinasta.

Uusi-Seelanti, Milford SoundMaailmanympärimatkalla voit patikoida näissä Uuden-Seelannin upeissa maisemissa.

Islanti, Blue LagoonKölli Blue Lagoonissa maailmanympärimatkan viimeisellä etapilla Islannissa.

Kommentit
koukku
hei! tää on meidän unelmalippu. me halutaan ottaa meidän muksu messiin. hän ei tosin ole opiskelija vaan alle 2-v. -paljon hänen lippu maksaa???
20.1.2012 17:44:28
KILROYfi
Hei! Muksunkin saa tälle maailmanympärimatkalle mukaan edullisesti. Alle 2-vuotiaan sylivauvan hinta tälle reitille on alk. 461 EUR (sis. verot ja palvelumaksun). Lopullinen hinta riippuu niin sylivauvan kuin muidenkin matkustajien suhteen aina matkapäivistä sekä saatavuudesta varaushetkellä. Voit laittaa meille tarjouspyynnön nettisivujemme kautta, niin voimme katsoa hintaa toivominanne matkapäivinä – lennot kannattaa aina varata niin aikaisin kuin mahdollista. Terveisin, KILROYn Johan
23.1.2012 11:16:13
blog comments powered by Disqus
Contact