Maailmanympärimatka - Kaupunkeja & hiekkarantoja

Maailmanympärimatka - Kaupunkeja & hiekkarantoja - KILROY
Alk. EUR 1 942,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Starttaa unelmiesi matka Bangkokista, reppureissaajien unelmakohteesta, ja jatka reissuasi Australian kautta Fidzin paratiisisaarille. Poikkea ennen kotiin paluuta Los Angelesissa, ja toteuta unelmiesi road trip Yhdysvaltojen länsirannikolla!

Lentoreitti:

Helsinki – Bangkok – Sydney – Fidzi – Los Angeles - Helsinki

 

Alkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille IYTC-nuorisokortin haltijoille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi.

Kuvagalleria: Maailmanympärimatka - Bangokista Sydneyn ja Fidzin kautta Los Angelesiin

1. Bangkok

Bangkok tarjoaa reppureissaajalle kaiken, mitä lomareissulta vain voi toivoa. Kaupunki on edullinen reissaajan kukkarolle, ja sieltä käsin on helppo lähteä seikkailemaan pitkin Thaimaan viidakoita, hiekkarantoja ja muita nähtävyyksiä. 

2. Sydney

Aasian seikkailujen jälkeen on aika suunnata Sydneyn metropolin sykkeeseen. Koluttuasi ikoniset nähtävyydet, kuten Oopperatalon ja Bondi Beachin, tee pienimuotoinen road trip muutaman tunnin ajomatkan päässä olevaan Blue Mountainsin kansallispuistoon!

3. Fidzi

Muistithan ottaa oman riippumaton messiin? Nyt on nimittäin aika ottaa rennosti! Ota mukava asento palmupuun varjosta ja laiskottele kirja vasemmassa ja drinkki oikeassa kädessä. Nauti Fidzin kirkkaan turkooseista vesistä uimalla, snorklaamalla ja sukeltamalla, ja kierrä paratiisista toiseen hyppimällä saarelta toiselle.

4. Los Angeles

Hello Hollywood! Heitä aamulenkki legendaarisilla Hollywood Hillseillä, fillaroi Venice Beachilla ja käy morjenstamassa tähtiä Walk of Famella. Los Angelesista on helppo startata myös road trip pitkin länsirannikkoa; kruisaile rantateitä pitkin San Franciscoon ja takaisin!

Heräsikö kysymyksiä?  

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. 

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä! 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika reissusuunnitteluun

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact