Maailmanympärimatka - Kaukokaipuu

Maailmanympärimatka - Kaukokaipuu
Alk. EUR 2 834,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Todellinen seikkailu odottaa sinua! Sukella suoraan syvään päähän: aloita Riosta ja matkaa teitse halki Latinalaisen Amerikan. Siirry Kalifornian kautta Kiinaan ja lopuksi Etelä-Afrikkaan ja mihin kaikkialle tie sieltä viekään ennen paluulentoa kotiin.


Lentoreitti:

Helsinki – Rio de Janeiro // Quito – Bogota – Panama City // Cancun – Los Angeles // San Francisco – Peking // Hongkong – Kapkaupunki // Johannesburg – Helsinki

 

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä hintatietojen saamiseksi. 

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Reissueksperrtimme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

 

Kuvagalleria: Maailmanympärimatka - Kaukokaipuu

 

1. Rio de Janeiro, Brasilia

Matka alkaa värikkäästi Brasiliasta, Etelä-Amerikan suurimmasta maasta. Rio de Janeiro lumoaa elämänilolla ja samban rytmeillä sekä unohtumattomilla seikkailuilla. Paras tapa nähdä paljon ja siirtyä samalla pohjoiseen ja kohti Ecuadoria on liittyä rekkareissulle mantereen yli.

2. Quito, Ecuador

Suurenmoisen Brasilian jälkeen saavut espanjankieliseen Etelä-Amerikkaan. Ecuador on juuri sopiva paikka kielikurssille, joka valmistaa sinut tuleviin seikkailuihisi. Jatka "opintomatkaasi" Darwinin jalanjäljissä Galapagossaarille, ja varaa vielä hetki muille seikkailuille Equadorissa ennen lentoa Kolumbiaan. 

3. Bogota, Kolumbia

Kolumbia ei ole kovin tunnettu matkakohteena, mutta jos annat sille mahdollisuuden, se yllättää positiivisesti. Katso seikkailumatkoilla, mitä kaikkea ihanaa Kolumbialla on tarjota. Jos sinulla on hieman enemmän aikaa käytettävissäsi, liity rekkareissulle ja antaudu täysin Kolumbian kulttuurin vietäväksi!

4. Panama City, Panama

Panama on edullinen kohde aktiiviselle matkaajalle, jota massaturismi ei houkuta – eli sinulle. Trooppinen Panama pitää sisällään kaukaisia saaria ja koskemattomia rantoja. Panama on ehkä pieni, mutta seikkailujen määrässä sitäkin suurempi! Ja jos Panama ei riitä, niin hyppää pyörän selkään ja polje läpi Väli-Amerikan.

5. Cancun, Meksiko

Cancun on täydellinen yhdistelmä historiaa ja rantaelämää. Nauti eläväisistä illoista ja rennosta elämänasenteesta. Valmistaudu kuumuuteen ja kosteuteen.

6. Los Angeles, USA

Toivottavasti Meksiko oli rentouttava, koska Los Angelesissa ei ole aikaa nukkua! Vuokraa auto ja kruisaile pitkin kaupunkia ennen ajomatkaa San Franciscoon. Kiertele kaupungilla ja luontoseikkailuista Grand Canyonia unohtamatta.

7. San Francisco, USA

Hipit ja finanssijupit vierekkäin – tervetuloa San Franciscoon! Rentoudu päivisin, juhli öisin! San Francisco on täynnä kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, vaelluksia ja seikkailuja. Viivy niin kauan kuin ehdit – kaupungista löytyy uusia kulmia, kahviloita ja uusi lempipaikkoja joka päivä. 

8. Peking, Kiina

Kiina on yksi maailman vanhimmista sivilisaatioista ja yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista. Vastakohdat sekä jo itsessään maan valtava koko takaavat, että Kiinassa riittää nähtävää pitkäksi aikaa. Seikkaile Pekingistä käsin tai lähde vaeltamaan sisämaahan. 

9. Hongkong, Kiina

Hong Kong, Aasian suurkaupunki ja yli 7 miljoonan ihmisen koti. Tämä on kaupunkireissaajan unelma, vaikkakin urbaanista ensivaikutelmastaan huolimatta Hong Kongista löytyy myös surffipaikkoja, vaellusmahdollisuuksia sekä historiaa. Muutaman kaupunkipäivän jälkeen voit lähteä taas liikkelle: seikkailumatkalla tutustut muuhun Kiinaan.

10. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Aasia jää taakse, Afrikka odottaa edessä. Kapkaupungissa riittää seikkailuja moneen makuun. Voit myös tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä esimerkiksi valkohaiden ja pingviinien parissa. Lähde sitten rekkareissulle ja laajenna Afrikka-kokemustasi Tansaniaan, Sambiaan, Zimbabween, Botswanaan ja Namibiaan. Kapkaupungista pääset kätevästi Johannesburgiin minibussilla

11. Johannesburg, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa safari on ehdoton kokemus ja siitä on hyvä aloittaa Johannesburgin osuutesi. Vieraile Sowetossa ja näe Nelson Mandelan entinen koti. Lähde myös tukemaan paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä.

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Contact