Kalifornia, Filippiinit ja Thaimaa

Matka maailman ympäri. Kaliforniaan, Filippiineille ja Thaimaahan. Räätälöitävä maailmanympärimatka KILROYlta.
Alk. EUR 1 370,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput maailman ympäri
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Tämä edullinen maailmanympärimatkapaketti vie sinut Kaliforniaan, Filippiineille ja Thaimaahan. Koe yhdessä paketissa kaupunkiseikkailuja, upeaa luontoa, herkullisia makuelämyksiä ja valkoisia hiekkarantoja!

Lentoreitti:

Helsinki – Los Angeles – Manila – Bangkok – Helsinki


Hinta voimassa kaikenikäisille, myös ei-opiskelijoille.

Matkan suositeltu minimikesto: 5 viikkoa

Tämä matka maailman ympäri kestää minimissään viisi viikkoa, mutta sinun kannattaa myös harkita lisäajan varaamista, jotta reissuaikaa riittää kaikkiin kohteisiin. Sinä luonnollisesti päätät kuinka kauan viivyt kohteissa. Reissauksen asiantuntijamme suosittelevat 5-7 viikon varaamista matkaa varten.

 Boracay, Filippiinit

1. Los Angeles, Kalifornia, USA

Los Angeles – täältä tullaan! Vuokraa auto tai asuntoauto ja lähde tien päälle! Aloita legendaarinen road trip mantereen halki ihailemassa Yosemiten kansallispuiston kauneutta, jatka juhlimalla Las Vegasissa, käy hämmästelemässä Grand Canyonin jylhiä maisemia... New York odottaa!

2. Manila, Filippiinit

Next up: upea Manila! Täällä koet filippiiniläistä kaupunkikulttuuria parhaimmillaan. Miljoonakaupungin vilinästä löydät monenkirjavan shoppailu- ja kulttuuritarjonnan, tyylikkäitä klubeja, puistoja ja leppoisia kahviloita. Kolua Manilan Chinatown, kipua Pinatubo-tulivuorelle tai käy katsomassa filippiiniläistä balettiesitystä. Kaupunki toimii myös loistavana tukikohtana muun Filippiinien valloittamiselle, sekä veden yltä että alta...

3. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja matkakassalle lempeä kohde. Koe Thaimaan parhaat seikkailut, ja jos aikaa riittää, niin KambodzaLaos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

Suunnittele maailmanympärimatka

Ota yhteyttä unelmanikkareihimme ja varaa aika tapaamiseen, jossa voit istua alas ammattilaisen kanssa. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi matka maailman ympäri. Meiltä saat käytännön neuvoja ennen matkaa ja sen aikana; esimerkiksi millainen sää ja ilmasto kohteissa on, miten voit rahoittaa reissusi, millainen matkabudjetti kannattaa varata, mitä tehdä paikanpäällä ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon maailmanympärimatkalle lähdettäessä.

Vaihtoehtoisesti voit tietenkin aina suunnitella oman maailmanympärimatkasi tai varata ajan maailmanympärimatkan suunnitteluun myymälässä.

Haluatko lähteä tälle matkalle maailman ympäri?
Pyydä tarjous

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

156 eur / vuosi
Matkavakuutus
Aktiivinen reissaaja valitsee KILROY Gouda Super -matkavakuutuksen. Voit esim. sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surffata, hypätä laskuvarjolla ja olet vakuutettu! Madventuresin Riku ja Tunna suosittelevat juuri tätä vakuutusta!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi
Contact