Matka maailman ympäri

Maailmanympärimatkapaketit ja -lennot edullisesti KILROYlta

Matka maailman ympäri  - tärkeintä on lähteminen

Elämä on valitsemista pienten ja suurten asioiden äärellä. Opiskelisinko, pitäisinkö välivuotta vai tekisinkö jotain aivan muuta? Olenko seikkailijatyyppi vai nautiskelija? Matkalla maailman ympäri löydät vastauksia moniin elämää askarruttaviin kysymyksiin.

Matka maailman ympäri - akkujen lataamista

Pitkällä reissulla opit tuntemaan itsesi paremmin, koet erilaisia kulttuureita ja tutustut helposti uusiin ihmisiin. Seikkailuissa ylität itsesi ja huomaat, että pystyt paljon enempään kuin kuvittelitkaan. Miksi huolehtia sinällään yksinkertaisista arjen asioista, kun voi lähteä maailmanympärimatkalle?

Matka maailman ympäri - reissuelämä on rikkautta

On hienoa hoksata, että arjesta ruikuttamisen sijaan voi itse vaikuttaa elämänkulkuunsa. Matka maailman ympäri on toteuttamiskelpoinen unelma. KILROYn paljon reissannut henkilökunta auttaa sinua käytännön valmisteluiden ohella suunnittelemaan itsellesi sopivan reitin ja lennot maailmanympärimatkallesi. Sohvaelämä sikseen, maailma kutsuu sinua

Maailmanympäri: matkapaketit ja lennot

Maailmanympärimatka voi yksinkertaisimmillaan olla todella helposti järjestetty. Tarjolla on monenlaisia reittejä maailman ympäri. Osa valmiista reissuehdotuksista on kokonaisia paketteja, joiden hintaan sisältyy sekä lennot maailman ympäri että erilaisia aktiviteetteja  lentojen välillä.  Edullisimmin pääset kun valitset maailmanympärimatkoista pelkät lennot. Tällöin reittiehdotuksiin ja hintaan ei siis sisälly aktiviteetteja maailmanympärimatkan aikana, mutta maailmanympärispesialistien suositukset löytyvät jokaisesta reitistä.

Kaikki KILROYn maailmanympärimatkat ovat räätälöitävissä sinua kiinnostavien kohteiden mukaan. Reittiin voi vapaasti lisätä kaipaamiasi aktiviteetteja KILROYn valtavasta seikkailumatkavalikoimasta.

Apua maailmanympärimatkan suunnitteluun?
Suunnitellaan yhdessä
Voit suunnitella myös oman matkasi maailman ympäri
Mihin sinä lähtisit?
Apua maailmanympärimatkan suunnitteluun
Lue vinkit

KILROYn matka maailman ympäri

kaikki maailmanympärimatkapaketit ja lennot ovat loistavasti räätälöitävissä!

Contact