Matka maailman ympäri

Maailmanympärilennot edullisesti KILROYlta

Matka maailman ympäri  - Tärkeintä on lähteminen

Elämä on valitsemista pienten ja suurten asioiden äärellä. Opiskelisinko, pitäisinkö välivuotta vai tekisinkö jotain aivan muuta? Olenko seikkailijatyyppi vai nautiskelija? Miksi jumittaa paikallaan, kun voi lähteä maailmanympärimatkalle.

Matka maailman ympäri - Akkujen lataamista

Pitkällä reissulla opit tuntemaan itsesi paremmin, koet erilaisia kulttuureja ja tutustut uusiin ihmisiin. Seikkailuissa ylität itsesi ja huomaat, että pystyt paljon enempään kuin kuvittelitkaan. Matkalla maailman ympäri löydät itsestäsi uusia voimavaroja, saat vastauksia moniin elämää askarruttaviin kysymyksiin ja voit ottaa etäisyyttä arjen stressiin. Lähde ja rentoudu maailmanympärimatkalla.


Matka maailman ympäri - Reissuelämä on rikkautta

On hienoa hoksata, että arjesta ruikuttamisen sijaan voi itse vaikuttaa elämänkulkuunsa. Matka maailman ympäri on oikeasti toteuttamiskelpoinen unelma. KILROYn omat reissaavat asiantuntijat auttavat sinua, käytännön valmisteluiden ohella, suunnittelemaan sinulle ja budjetillesi sopivan reitin ja lennot maailmanympärimatkalle. Sohvaelämä sikseen, maailma kutsuu sinua

Maailman ympäri: matkapaketit ja lennot

Maailmanympärimatka voi yksinkertaisimmillaan olla todella helposti järjestetty. Löydät näiltä sivuilta valmiita reittiehdotuksia, mutta voit halutessasi aina vaihtaa kohteita ja reittejä. Tee Classic-reissu maailman ympäri Aasian, Oseanian ja Pohjois-Ameikan kautta, lisää muutama stoppi ja reissaa Explorer-reitillä; Voyager-reitillä otat vastakkaisen suunnan, kun aloitat kierroksen Riosta ja Adventurer on todellisen seikkalijan reitti. Kierrä maapalloa surffauksen tai sukelluksen ohjeistamana tai keskity tropiikkiin saarihyppelyllä. Tai sisällytä reissuun kaikki meidän Megapackilla. Lisää reittiehdotuksia vasemmassa valikossa.

Maapallo kun on pyöreä ja lentoliikenne toimii joka suuntaan, on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia. Lue lisää usein kysyttyjen kysymysten listalta ja aloita sitten oman reittisi suunnittelu!

Valtaosa näiden sivujen valmiista reittiehdotuksista kattaa ainoastaan lennot – voit sitten itse lisätä haluamasi aktiviteetit ja minireissut reittisi varrelle. Näet aina hintatietojen alta, mitä kaikkea hinta sisältää.  

With an ISIC you get access to youth & student ticketsISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput ja maailmanympärireitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Maailmanympärimatkalle?
Varaa aika reissusuunnitteluun!

Contact