Matka maailman ympäri

Maailmanympärilennot edullisesti KILROYlta

Matka maailman ympäri  - Tärkeintä on lähteminen

Elämä on valitsemista pienten ja suurten asioiden äärellä. Opiskelisinko, pitäisinkö välivuotta vai lähtisinkö matkalle maailman ympäri? 

Maailmanympärimatkan suunnittelu ei ole niin monimutkaista kuin todennäköisesti kuvittelet. Toki pitkän reissun kasaamisessa on monta osatekjää, mutta suunnittelu on itse asiassa varsin hauskaa ja ammattilaisten avustuksella kohtaat onglemien sijaan mahdollisuuksia. Näiltä sivuilta löydät joitakin valmiita reittiehdotuksia, mutta voit halutessasi aina vaihtaa kohteita ja reittejä. 

Matka maailman ympäri - Akkujen lataamista

Pitkällä reissulla opit tuntemaan itsesi paremmin, koet erilaisia kulttuureja ja tutustut uusiin ihmisiin. Seikkailuissa ylität itsesi ja huomaat, että pystyt paljon enempään kuin kuvittelitkaan. Matkalla maailman ympäri löydät itsestäsi uusia voimavarojaja saat etäisyyttä arjen stressiin.


Maapallo kun on pyöreä ja lentoliikenne toimii joka suuntaan, on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia!

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu

Contact