Edulliset lentoliput kaikille - KILROYn nettikauppa

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi
KILROYn nettikaupasta löydät markkinoiden parhaat hinnat. Yhteistyökumppaneinamme ovat lähes kaikki maailman lentoyhtiöt. Varaa netistä tai pyydä KILROYn Travel Experteiltä tarjous lennoista, seikkailumatkoista, kuljetuksista ja kuljetuksista.

Varaa nettikaupasta 24/7 - tai matkamyymälästä

Lennot voit varata joko itsepalveluna ympäri vuorokauden KILROYn nettikaupasta tai henkilökuntamme välityksellä puhelimitse tai matkamyymälöistämme. Huomaathan, että nettikaupan hinta on voimassa vain kun teet itse varauksen netissä. Nettikaupasta ei voi kuitenkaan varata kaikkia lentokohteita ja vain osan KILROY-lipuista. Mikäli et löydä etsimääsi kohdetta tai haluat vaikka pysähtyä matkan varrella, ota yhteyttä ja anna meidän auttaa.

KILROYlta saa kahdenlaisia lippuja:

  • Standard-lippuja
  • KILROY-lippuja (nuorille ja opiskelijoille).

Standard-lippu - kaikille

Standard-lippua ei ole ikärajoitettu, sen voi ostaa kuka tahansa. Lippu on yleensä säännöiltään rajoitettu, eli sitä ei voi muuttaa eikä siitä myönnetä takaisinmaksua. Sekä perilläolo- että matkustusaika ovat yleensä rajoitettuja. Lipun voi kuitenkin saada todella edullisesti, varsinkin jos on ostoksilla hyvissä ajoin. Nettikaupassa Standard-lipun tunnistat mustasta yläpalkista.

KILROY-lippu - nuorille ja opiskelijoille

KILROYlta löydät kattavan valikoiman lentolippuja erikoishinnoin ja -ehdoin nuorille ja opiskelijoille. Lippu on nimeltään KILROY-lippu ja sen voi ostaa nuori (alle 26-v.) tai opiskelija jopa 35 ikävuoteen asti (ikäraja vaihtelee lentoyhtiöittäin). KILROY-lippu on merkattu nettikaupassa keltaisella yläpalkilla ja samassa yhteydessä on kerrottu kyseisen lipun ikärajat. KILROY-lipulla voi matkustaa edullisesti yhdensuuntaisesti ja meno-paluulipulla olla perillä kohteessa vaikka vuoden päivät. Mikä parasta, matkustuspäivät ovat muutettavissa. Ostaaksesi KILROY-lipun tarvitset ISIC- tai IYTC-kortin. Molemmat kortit voit hankkia kätevästi lentovarauksen yhteydessä. KILROY-lippu on loistava vaihtoehto, jos mielessäsi on pidempi reppureissu, maailmanympärimatka, välivuosi tai ulkomailla opiskelu.

Lentopassi - enemmän kohteita samalla matkalla

Lentopassin voi koota useista eri vaihtoehdoista. Ideana on yleensä lentää yhteen kohteeseen, pysähtyä hetkeksi välilaskukaupunkiin, ja palata takaisin toisesta kaupungista - joko suoraan tai toisen stopin kautta. Yksinkertaisimmat lentopassit voit varata nettikaupasta (valitse "Paluu toisesta kaupungista"). Lentopassit, joissa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai joissa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento, voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse.

Stopover - hyödynnä pysähdys

Koneenvaihto on tylsimmillään seuraavan lennon odottelua lentokentällä. Onneksi siihenkin on lääke. Lipusta ja lentoyhtiöstä riippuen voit yleensä pysähtyä myös koneenvaihtokaupungissa muutamaksi päiväksi tai viikoksi. Eräidne lentoyhtiöiden kautta tämä onnistuu ilmaiseksi, toiset veloittavat nimellisen maksun. Suosittuja stopover-kohteita ovat muun muassa Islanti, Dubai, Thaimaa, Hongkong, Singapore, Miami ja New York. Stopover-lippuja voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse.

Round the World - matka maailman ympäri

KILROY on erikoistunut suunnittelemaan maailmanympärilippuja ja lentopasseja reppureissaajille, opiskelijoille ja välivuotta viettäville. Maailmanympärimatkan voi joko koota yhdensuuntaisista KILROY-lipuista tai vaihtoehtoisesti käyttää lentoyhtiöiden maailmanympärilippuja. Olet siis minkä ikäinen tahansa, löydät asiantuntijoiltamme juuri sinulle parhaan vaihtoehdon. Pallon ympäri matkustettaessa vaihtoehtoja on lähes rajattomasti ja niiden suunnitteluun erikoistuneet maailmanympärispesialistimme auttavat sinua unelmasi toteuttamisessa. Suosituimpia reittiesimerkkejä löydät Matkat maailman ympäri -sivuiltamme. Samalla voit aloittaa oman maailman ympäri reittin suunnittelun.

KILROYn matkat maailman ympäri
Lue lisää

 

 

Contact