Edulliset lentoliput kaikille - KILROYn nettikauppa

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi
KILROYn nettikaupasta löydät lennot kaikkialle maailmalle. Yhteistyökumppaneinamme ovat lähes kaikki maailman lentoyhtiöt. Varaa netistä tai pyydä KILROYn reissuaasiantuntijoilta tarjous lennoista, seikkailumatkoista ja kuljetuksista.

Varaa nettikaupasta 24/7 - tai matkamyymälästä

Lennot voit varata joko itsepalveluna ympäri vuorokauden KILROYn nettikaupasta tai reissuasiantuntijoiden välityksellä puhelimitse tai matkamyymälöistämme. Huomaathan, että nettikaupan hinta on voimassa vain kun teet itse varauksen netissä. Nettikaupasta ei voi kuitenkaan voi varata kaikkia lentokohteita ja vain osa opiskelijalipuista on näkyvillä verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi kohdetta tai haluat pysähtyä matkan varrella, ota yhteyttä, niin etsimme haluamasi reitit.

KILROYlta saa kahdenlaisia lippuja

  • Standard-lippuja: Ei ikärajoja
  • Opiskelijalippuja: Nuorille (alle 26v) ja opiskelijoille ISIC-kortilla (alle 35v)

Standard-lippu 

Standard-lippua ei ole ikärajoitettu, sen voi ostaa kuka tahansa. Lippu on yleensä säännöiltään rajoitettu, eli sitä ei voi muuttaa eikä siitä myönnetä takaisinmaksua. Sekä perilläolo- että matkustusaika ovat yleensä rajoitettuja. Lipun voi kuitenkin saada todella edullisesti, varsinkin jos on ostoksilla hyvissä ajoin. Nettikaupassa Standard-lipun tunnistat mustasta yläpalkista.

Opiskelijalippu

KILROYlta löydät kattavan valikoiman lentolippuja erikoishinnoin ja -ehdoin nuorille ja opiskelijoille. KILROYn opiskelijalippu on tarkoitettu nuorille, alle 26-vuotiaille, ja opiskelijoille aina 35 ikävuoteen asti (ikäraja vaihtelee lentoyhtiöittäin). Erityisesti pitkillä ja monen pysähdyksen lennoilla säästät huomattavasti hinnassa. Hinnan lisäksi opiskelijalippu on matkustusehdoiltaan ns. tavallisia lippuja joustavampi.

KILROYn opiskelijalippu on merkattu nettikaupassa keltaisella palkilla ja samassa yhteydessä on kerrottu kyseisen lipun ikärajat. Opiskelijalippuja varten tarvitset joko kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin tai kansainvälisen IYTC-nuorisokortin

Lue lisää opiskelijalipusta

Matka maailman ympäri

KILROY on erikoistunut suunnittelemaan maailmanympärilippuja ja lentopasseja reppureissaajille, opiskelijoille ja välivuotta viettäville. Maailmanympärimatkan voi joko koota yhdensuuntaisista opiskelijalipuista tai vaihtoehtoisesti käyttää lentoyhtiöiden maailmanympärilippuja.

Olit siis minkä ikäinen tahansa, löydät asiantuntijoiltamme juuri sinulle parhaan vaihtoehdon. Pallon ympäri matkustettaessa vaihtoehtoja on lähes rajattomasti ja niiden suunnitteluun erikoistuneet maailmanympärispesialistimme auttavat sinua unelmasi toteuttamisessa. Suosituimpia reittiesimerkkejä löydät Matka maailman ympäri -sivuiltamme

Lentopassi - Enemmän kohteita samalla matkalla

Lentopassin voi koota useista eri vaihtoehdoista. Ideana on yleensä lentää yhteen kohteeseen, pysähtyä hetkeksi välilaskukaupunkiin, ja palata takaisin toisesta kaupungista - joko suoraan tai toisen stopin kautta. Yksinkertaisimmat lentopassit voit varata nettikaupasta (valitse "Paluu toisesta kaupungista"). Lentopassit, joissa pysähdytään kauttakulkukaupungeissa matkan varrella tai joissa on useampi maan tai maanosan sisäinen lento, voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse.

Stopover - Hyödynnä pysähdys

Koneenvaihto on tylsimmillään seuraavan lennon odottelua lentokentällä. Onneksi siihenkin on parempi vaihtoehto. Lipusta ja lentoyhtiöstä riippuen voit yleensä pysähtyä myös koneenvaihtokaupungissa muutamaksi päiväksi tai jopa viikoksi. Eräiden lentoyhtiöiden kautta tämä onnistuu ilmaiseksi, toiset veloittavat nimellisen maksun. Suosittuja stopover-kohteita ovat muun muassa IslantiDubaiThaimaaHongkongSingaporeMiami ja New York. Stopover-lippuja voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse.

Contact