Road trip USA:ssa

Road trip USA
Amerikassa pääset kokemaan ehkäpä maailman ikonisimmat road trip -reitit. Vuokraa auto pienelle porukalle tai asuntoauto isolle köörille ja tee unohtumaton road trip USA:ssa, halki maan, jossa kaikki on mahdollista!

Road trip USA:ssa

Kaikki USA:n road trippeihin liittyvä on hienoa! Autoilla on mukava ajella, ympäröivät rakennukset ovat valtavia ja kansallispuistot massiivisia. Mahdollisuuksia seikkailuille on siis joka nurkan ja mutkan takana. USA:han tutustuukin parhaiten juuri road tripillä.

Reittiehdotuksia road tripille USA:han

Kun olet päättnyt lähteä road tripille USA:han, on sinun valittava reittisi. Alle olemme koonneet muutamia klassisimmista reittivalinnoista ja omista suosikeistamme.

Rannikolta rannikolle

Rannikolta rannikolle
1-3 kuukautta
Ultimate road trip! Kruisaile USA:n rannikolta toiselle ja näe läpileikkaus amerikkalaiseen elämään.
Lue lisää

Route 66

Route 66
1-2 kuukautta
Route 66 on ehkä maailman tunnetuin road trip -reitti. 4 000 mailia halki kahdeksan osavaltion ja kolmen aikavyöhykkeen - Route 66 on kaikkien road trippien äiti!
Lue lisää

Florida

Florida
1-3 viikkoa
Floridaaaa!!! Lämpöä, hiekkarantoja, taidetta ja taiteilijoita; bileitä, huvipuistoja ja elämästä nauttimista - tämä on road trip Floridassa!
Lue lisää

Itärannikko

Itärannikko
3-5 viikkoa
USA:n itärannikon road trip -reitin helmiä ovat New York, Boston, Washington sekä Smokey Mountainsin ja Niagara Fallsin kansallispuistot. Itärannikolta on myös helppo piipahtaa Kanadassa.
Lue lisää

Kalifornia

Kalifornia
1-2 viikkoa
Highway 1 on pikaisempi vaihtoehto Kalifornian road tripille. Aloita San Franciscosta ja kulje koko matka meren viertä alas Los Angelesiin tai San Diegoon.
Lue lisää

 

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa

Tiesitkö että voit piipahtaa road trip -reissullasi USA:ssa myös Kanadassa?

Yhdysvaltojen koillisosista on helppo lähteä road tripillä tutustumaan Kanadan itäisiin kaupunkeihin, Ottawaan, Montrealiin ja Torontoon. Muistathan että et voi palauttaa USA:sta vuokrattua autoa Kanadan puolelle.

Vuokraa auto tai asuntoauto USA:ssa ja Kanadassa

Alk. 259,-
Vuokraa auto tai asuntoauto USA:ssa ja Kanadassa
KILROYn kautta myös nuoret, alle 25-vuotiaat kuljettajat saavat vuokrattua auton erinomaisin ja joustavin ehdoin.
Vuokraa asuntoauto Vuokraa auto

Contact