Asiakastuki - nettivaraukset


Tiedotus koskien Air Berlinin lentoja
Air Berlin on ilmoittanut aloittaneensa konkurssineuvottelut Saksan viranomaisten kanssa. KILROYn kautta ei voi enää varata uusia Air Berlinin lentoja, mutta kaikki jo varatut lennot operoidaan lentoyhtiön ilmoituksen mukaan normaalisti. Jos olet ostanut Air Berlinin lennon, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä. Lentolippusi on voimassa kuten tavallisesti missä muussakin tilanteessa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat lentoaikataulusi matkasi lähestyessä – näin kannattaa tehdä muutoinkin kaikkien lentoyhtiöiden kohdalla, sillä lentoaikataulut saattavat aina hieman muuttua.

 

Yhteydenotto

Ole hyvä ja käytä oheista lomaketta ottaessasi yhteyttä asiakastukeemme koskien nettivarauksia tai lentolippujen yhteydessä ostamaasi Palvelupakettia. Kirjoitathan viestisi englanniksi.

Netistä ostettujen tuotteiden asiakastukemme on Tanskassa, kirjoitathan siis suomen sijaan englanniksi. 

Asiakastuen aukioloajat
ma-to: 9.00 - 20.30
pe: 11.00 - 17.00
la-su: suljettu

Lähetäthän yhteydenottosi vähintään 72 tuntia ennen aikataulun mukaista lentosi lähtöä, jotta ehdimme auttamaan sinua mahdollisissa muutos- ja lisäpalvelutapauksissa. Jos lähtöösi on alle 72 tuntia, soita +45 33 48 07 75.

Löydät myös kysytyimpiä kysymyksiä ja vastauksia FAQ-osiostamme:

 

Please fill in all fields

 

E.g.: ABCDEF

Send

Jos asiasi koskee lentolipun reitin tai päivämäärän muutosta pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään Lipunmuutos-lomakkeen.

 

Contact